Uutinen Edustus

AC Oulu ja Oulun Luistinseuran kasvatti Petteri Pietola ovat solmineet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen. Pietola palaa kotikonnuilleen yhden HJK:n organisaatiossa vietetyn vuoden jälkeen.

18-vuotias Pietola on tuulennopea hyökkäyspään pelaaja, jonka vahvuudet ovat erityisesti 1v1-tilanteisssa. Pietola on kuulunut AC Oulun harjoitusryhmään jo usean vuoden ajan, mutta viime kausi vierähti Helsingissä HJK:n organisaatiossa. Miesten pelejä ja kokemusta kertyi Kakkosesta Klubi 04:n paidassa. 

AC Oulu on iloinen saadessaan ”Petun” takaisin Ouluun.

– Petteri teki viime talvena ratkaisun, että hän haluaa lähteä Helsinkiin. Hän tulee taatusti kokemusta rikkaampana takaisin ja on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Me uskomme häneen ja hänen vahvaan läpimurtoonsa Ykkösen tasolla, AC Oulun manageri Timo Kalermokertoo.

– Petu on poikkeuksellisen taitava ja yllätyksellinen pelaaja, jonka lähtönopeus on huippuluokkaa. Matala painopiste mahdollistaa suunnanmuutokset, joissa ei herkästi perässä pysytä. Hän on nuori oululainen lupaus, joka määrätietoisella työllä tulee tekemään läpimurtonsa meillä, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kuvailee.

Pelaaja itse on iloinen palatessaan Ouluun ja pukiessaan päälle laivastonsinisen pelipaidan.

Mukava tulla takaisin. Helsingin reissulta jäi kuitenkin paljon käteen. Fiilikset ovat todella hyvät ja uskon, että pystyn antamaan joukkueelle paljon tulevaisuudessa, Pietola päättää.

Pietolan sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa kahdeksan pelaajasopimusta kaudelle 2015. Lisää sopimusuutisia on luvassa huomenna.

ACOTV

Yhteistyössä