Uutinen Edustus

AC Oulu ja Lucas Piirto ovat solmineet kauden mittaisen pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Kaksi edellistä kautta AC Oulun ja OLS U17-juniorijoukkueessa pelannut Lucas Piirto on OLS:n kasvatti, joten luonnollisena jatkumona hänen tiensä jatkuu reservijoukkueeseen.

Tosi hyvät fiilikset, kun pääsee jatkamaan AC Oulun organisaatiossa. Mielestäni tämä on oikea paikka minulle kehittyä pelaajana hyvän valmennuksen alla.

Lucas Piirto
Piirto oli hopeaan päättyneen kauden päätösottelun taistelun ruumiillistuma. Edes paha kolaus vastustajan molarin kanssa ei estänyt häntä taistelemasta. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tavoitteet on tällä kaudella päästä pelaamaan mahdollisimman paljon Ykköstä ja kehittyä pelaajana. Tulevaisuuden tavoitteina on ensin murtautua AC Oulun edustusjoukkueeseen ja sitä kautta päästä pelaamaan isompia pelejä

Lucas Piirto

Luce on viime kauden AC Oulu / OLS U17-joukkueen pelaajia. Hänen uransa jatkuu nyt reservijoukkueessa ja hän on myös talenttiryhmän pelaaja. Luce viihtyy parhaiten keskikentällä ja tuo oman lusikkansa soppaan pelipaikkataistelun suhteen. Miesten sarjoissa pelaaminen omilla vahvuuksilla on tulevan kauden teema myös Lucella, muiden ikätovereidensa tavoin. 

Erittäin iloinen Lucen sopimuksesta meidän kanssa!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen