Uutinen Edustus

AC Oulu ja Ilves kohtaavat Raatin stadionilla 7. kesäkuuta Ykkösen huippuottelussa. Laivastonsinisen kotijoukkueen ja keltapaitaisen vierasjoukkueen lisäksi väriä tuo Raattiin tulipunainen Ferrari.

Vuosimallia -92 olevan Ferrarin omistaa AC Oulun yhteistyökumppani Kranbelts Oy:n toimitusjohtaja Pekka Krankkala. Teollisuuden kokonaisvaltaisena hihnatoimittajana operoiva Kranbelts Oy toimii AC Oulun ja Ilveksen välisessä taistossa otteluisäntänä. Kovana urheilumiehenä tunnettu Krankkala halusi olla mukana kehittämässä oululaista jalkapalloa ja AC Oulun ottelutapahtumaa.

– Olen seurannut oululaista jalkapalloa pitkään. Täällä tehdään erinomaista juniori- ja kasvatustyötä ja AC Oulu on seura, joka kuuluu korkeimmalle sarjatasolle. Ajattelimme tehdä jotain normaalista poikkeavaa ja kesällä minun Ferrari siis tuodaan nähtäville AC Oulun otteluun. Päätin vielä lisätä panoksia kotijoukkueen pelaajille, sillä ottelun paras pelaaja saa auton viikoksi käyttöön, Krankkala paljastaa.

AC Oulu tulee kauden aikana järjestämään myös muita yllätyksiä ottelutapahtumien viihdearvon lisäämiseksi.

– Toimistolla yhdessä mietitään kaikkea uutta ja mukavaa lisäarvoa meidän tapahtumiin. Peli on toki kaiken keskiössä, mutta haluamme palvella yleisöä laajalla rintamalla myös oheistuotteiden ja -palveluiden merkeissä. Nure on kuulemma päättänyt olla ottelun paras pelaaja ja ansaita Ferrarin käyttöönsä – harvoinpa sitä Oulussa kattoluukku auki urheiluautolla ajellaan. Katsotaan kesällä kuka voittaa tämän kisan, mutta uskon että yritystä riittää, AC Oulun ottelutapahtumista vastaava Juho Meriläinen kertoo.


Pekka Krankkala ja Mika Nurmela Kranbelts Oy:n tiloissa Maikkulan yrityskylässä (Kuva: Juho Meriläinen)