Uutinen Edustus

AC Oulun rivit vahvistuu, kun 25-vuotias Dennis Salanović tulee vahvistamaan meidän hyökkäyspelaamista. Hän tulee Sveitsin FC Thunista lainalle loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Joukkueeseen liittyy Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta FC Thunista lainalle loppukauden lainasopimuksella Dennis Salanović. Keskikenttäpelaajan odotetaan tuovan meidän peliin lisää kaksinkamppailuvoimaa ja apuja hyökkäyssuuntaan.

“Olen hyvilläni, että hän todella halusi tulla pelaamaan AC Ouluun. Hän tulee vahvistamaan etenkin meidän hyökkäyspelaamista ja odotuksemme on, että hän pystyy luomaan maalipaikkoja sekä myös tarvittaessa tekemään niitä itse.”, kommentoi päävalmentaja Jyrki Ahola uutta hankintaa.

Salanović on Lichtensteinista kotoisin oleva pelaaja ja hän on edustanut kotimaataan nuorisomaajoukkueissa sekä 46 kertaa miesten maajoukkueessa, joissa hän on tehnyt kuusi maalia. FC Thunin paidassa hän on pelannut 49 peliä, joissa on syntynyt kuusi maalia.

”Saimme viikko sitten tiedon, että Salanović on kiinnostunut pelaamisesta AC Oulussa ja siirto tapahtui hyvin nopeasti siitä hetkestä. Dennis tuo meidän hyökkäykseen apuja viimeiselle kolmannekselle hyökkäyspäähän. Hän pystyy haastamaan vastustajaa 1v1-tilanteissa ja murtautumaan itse boksiin. Lisäksi hän pystyy syöttöpelillään tukemaan meidän hyökkäysiä.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen uutta hankintaa.

Dennis pukee ensimmäisen kerran laivastonsiniset värit päällensä Raatissa 17. heinäkuuta, kun vastaan asettuu sarjakärki HJK.

ACOTV

Yhteistyössä