Uutinen Edustus

AC Oulun viime viikolla käynnistyneeseen lippukampanjaan on tullut erittäin mieluinen yllätys. Facebookin huutokaupassa Matias Ojalan aidon pelipaidan huutanut Veli-Matti Anttila on lahjoittanut paidan takaisin AC Oulun käyttöön ja nyt kyseinen paita arvotaan kaikkien lippukampanjaan osallistuneiden kesken!

AC Oulun lippukampanja on suunnattu kahteen kauden viimeiseen kotiotteluun, joissa vastaan asettuvat AC Kajaani (15.9.) sekä Ilves (29.9.). Kampanja on suunnattu sekä yksityisille ihmisille, että yrityselämälle. Kampanjalippuja myydään pääkatsomoon hintaan 10 euroa ja aurinkokatsomoon hintaan 8 euroa. Minimitilaus on 10 lippua, joten mukaan pääsee jo 80 eurolla! Lippuja voi jakaa esimerkiksi ystäville, työntekijöille, asiakkaille tai vaikkapa koululais- tai erityisryhmille.

Kaikkien kampanjaan osallistujien kesken arvotaan siis Veli-Matti Anttilan lahjoittama Matias Ojalan nimikirjoituksella varustettu aito kauden 2013 pelipaita. Lippukampanja päättyy perjantaina 27.9. klo 16:00, jonka jälkeen paita-arvonta suoritetaan. Kampanjaan voi osallistua lähettämällä sähköpostia tai soittamalla AC Oulun toimistokaksikolle, Mika Nurmelalle tai Juho Meriläiselle.

Mika Nurmela 040 7474507 / [email protected] (yritykset)
Juho Meriläinen 050 5011030 / [email protected] (yksityiset)

AC Oulu kiittää Veli-Mattia tuesta!