Uutinen Reservit

AC Oulu ja Lauritapio Tiainen ovat solmineet ensi kaudelle pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Lauritapio “Tapsa” Tiainen on HauPan ja Tervareiden kautta AC Oulu / OLS -pelaajapolulle kivunnut 18-vuotias hyökkääjä. Tapsa pelasi viime kaudella kolmella eri tasolla otteluita, joista eniten niitä kertyi kuitenkin Kakkosessa. Pelejä tuli myös miesten Kolmosessa sekä junnujen puolella SM-sarjassa ja -karsinnassa.

Hyvät fiilikset sopimuksesta AC Oulun kanssa. Seurassa on tosi hyvät treenimahdollisuudet, joten tämä on todella hyvä valinta nyt.

Lauritapio Tiainen
Lauritapio Tiainen. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tulevalle kaudelle tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon Ykköstä ja samalla kehittyä pelaajana kokonaisuudessaan. Pitemmällä tähtäimellä tarkoituksena olisi kehittyä mahdollisimman paljon ja sitä myötä päästä pelaamaan kovempia sarjoja.

Lauritapio Tiainen

Tiainen on ollut junnusarjoissa maaliruisku, mutta viime kaudella hyökkääjän ruuti oli hivenen märkää ja maaliverkot heiluvat kaksi kertaa Suomen Cupin otteluissa keväällä.

Tapsa on nopeajalkainen laituri, jolla on todella hyvät laukaukset ja keskitykset. Ikätovereitaan myöhemmin fyysisesti kehittyneenä on joutunut antamaan tasoitusta muille vuosien ajan. Onneksi kärsivällisyyttä on löytynyt ja intohimo jalkapalloa kohtaan on säilynyt. Kuuluu talenttiryhmäläisiin eli harjoitusmäärät ovat hänelläkin isot. Jos pystyy pitämään harjoittelemisen laadun korkealla talven mittaan niin on tulevalla kaudella valmis tekemään läpimurtoa miesten peleissä.
Loistavaa, että Tapsa jatkaa meillä!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen