Uutinen Edustus

Oululaisen jalkapallon ikoni Lauri ”Late” Siren ja AC Oulu ovat solmineet yhen vuoden jatkosopimuksen.

35-vuotias ”Late” on pitkän linjan jalkapallomies. Hän on toiminut jo vuosia Heinäpään Urheilukeskuksen kenttämiehenä ja onkin täten varsin tuttu näky jokaiselle oululaiselle jalkapalloihmiselle. Jo viime vuodesta moni muistaa Laten, joka esitteli useaan otteseen otteluiden puoliajoilla äärirajoille hiottua potkutekniikkaa ja huhujen mukaan koko Suomen laajinta tuuletusvalikoimaa. Late toimii päävalmentaja Juha Malisen alaisena erilaisissa tehtävissä, jotka hän hoitaa aina laadusta tinkimättä.

– Jokainen nuori jalkapalloilijan alku voi ottaa Latesta mallia. Hän elää jalkapalloa aina täydellä tunteella ja se intohimo, joka hänellä on jalkapalloa kohtaan, on kerrassaan hienoa. Late on myös todellinen huuliveikko, jolta eivät vitsit lopu kesken, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kommentoi uutta sopimusta.

Late nähtänee tositoimissa jo huomenna lauantaina, kun AC Oulu kohtaa harjoitusottelussa PK-37:n Iisalmesta. Ottelu alkaa Arina Areenalla klo 12:30. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!