Uutinen Edustus

AC Oulu ja pitkäaikainen nelosvalmentaja Late ovat päässeet sopimukseen tulevasta kaudesta. Laten vastuualue myös kasvaa tulevalle kaudelle.

Late on tuttu näky Heinäpään jalkapallokentillä ja myös AC Oulun joukkueessa. Hän on legenda ja todellinen jalkapallomies henkeen ja vereen.

“Hienoa saada legenda jäämään. Late jatkaa valmennustiimissä nelosvalmentajana, mutta ottaa roolia myös Garam Masalan huoltomiehenä. Latella on jäätävän pitkä kokemus Heinäpäästä ja se paikka on hänen kotinsa. Lisäksi tämä on osa AC Oulun yhteiskuntavastuuta ja haluamme tarjota näin Latelle mielekästi tekemistä.”, summaa toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

AC Oulu on tehnyt yhteistyösopimuksen Oulun erityisryhmien asumis- ja päiväpalveluiden kanssa Laten toimimisesta AC Oulun mukana sovituissa työtehtävissä (mm. roskien kerääminen sekä raoskalaatikoiden tyhjentäminen Garam Masala hallissa, maalien siirtäminen ym. avustavat tehtävät) kevääseen 2022 saakka.

Työtoiminnan asiakkaille tarjotaan tukea ja kuntoutusta jokapäiväisiin toimiin sekä rakennetta päiväohjelmaan. Työtoiminta tarjoaa asiakkaille, joilla on erityistarpeita, erilaisia työn luonteisen toiminnan mahdollisuuksia asiakkaan omat mielipiteet ja kyvyt huomioiden. Työtoiminta tukee aikuisen asiakkaan hyvinvointia ja osallisuuden kokemusta.

Avotyön keskeisenä tavoitteena on asiakkaan itsenäisyyden ja kehitysmahdollisuuksien lisääminen. Työ tuo elämään sisältöä ja sosiaalisia suhteita. Päivät jäsentyvät mielekkäästi ja elämänhallinta lisääntyy.

Avotyötoimintaa toteutetaan normaalilla työpaikalla asiakkaalle sovelletuin työtehtävin ja työajoin (esim. AC Oulussa 9-14 ma-pe).