Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek Worker UKI Arkkitehdit Kaleva

Lasse Ikoselle kolmen vuoden mittainen pelaajasopimus

9.10.2019 09:16 Uutinen

 

AC Oulu ja 16-vuotias OLS-kasvatti Lasse Ikonen ovat solmineet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.Lasse Ikosen sopimus ulottuu kauden 2022 loppuun (Kuva: Elias Mustonen)

 

Keskikentän keskustassa viihtyvä pelimies debytoi kuluvalla kaudella AC Oulun paidassa elokuun 31. päivä kotiottelussa Hakaa vastaan. Tärkeää kokemusta tulevaa ajatellen on kertynyt yhteensä neljän Ykkösen ottelun verran.

 

Ikonen on täysiverinen Oulun Luistinseuran kasvatti, joka kuuluu myös Suomen U17-maajoukkueen vakiokasvoihin. Tällä kaudella peliaikaa on AC Oulun lisäksi tullut OLS:n B-junioreissa ja OLS:n edustusjoukkueessa Kakkosessa. Miehellä itsellään selvät suunnitelmat tulevaisuuteen.

 

- Ensi kaudella tulen taistelemaan kynsin hampain avauskokoonpanon paikoista AC Oulussa. Tavoitteeni on joskus pelata ammattilaisena jossakin Euroopan huippusarjassa ja A-maajoukkueessa - toki töitä on vielä paljon tehtävänä, Ikonen kertoo.

 

AC Oulun leirissä ollaan erittäin tyytyväisiä "Iksan" sopimuksesta.

 

- Hänellä on valtava palo, nälkä ja nöyryys lajia ja työntekoa kohtaan. Pelaajana hän on työteliäs, hyvä riistämään ja peruspelaaminen onnistuu molemmilla jaloilla. Lisäksi moottori on siinä kunnossa, että jalat ei todellakaan lopu ihan ensimmäisten joukossa. Mutta mikä tärkeintä, pää on kunnossa ja Lasse on henkisesti vahva pelaaja, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen luettelee.

 

- Lasse on näyttänyt loppukaudella, että pystyy pelaamaan Ykkösessä. Hyvä ja kehittävä talvi alle, niin ensi kaudella meno vain kiihtyy. Meillä on kova halu auttaa pelaajaa eteenpäin, mutta mitään ei tule ilmaiseksi, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola komppaa Heikkistä.

ACO TVVeikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga