Uutinen Edustus

Kaudesta 2013 alkaen AC Oulua yhtäjatkoisesti edustanut Aleksi Lappalainen on tehnyt seuran kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen, joten nykyjoukkueen pitkäaikaisin pelaaja nähdään laivastonsinisissä myös kaudella 2018.

22-vuotias Lappalainen on monikäyttöinen puolustuspään pelaaja. Eniten otteluita ”Jallu” on pelannut laivastonsinisissä laitapakkina mutta viime kaudella myös topparin tontti tuli tutuksi ajoittain.Monipuolisuutensa ansiosta Lappalainen on erittäin tärkeä osa AC Oulun joukkuetta myös kaudella 2018.

Virallisia otteluita Muhokselta lähtöisin oleva Lappalainen on pelannut AC Oulussa 59 kappaletta. Ainoa maali on näissä syntynyt viime tammikuussa Suomen Cupin ottelussa Oulun Palloseuraa vastaan.

– Lappalainen alkaa olla hiljalleen seuraikonin asemassa, joten on hienoa että hän osoittaa uskollisuutta ja jatkaa meillä. Jallu on tärkeä, useamman roolin omaksuva puolustuspään todellinen työmies, joka ei kovia otteita kaihda, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi.

Viikon mittaiselle lomareissulle lähtöä tekevä pelimies lupailee uusia kujeita kentälle.

– Hyvät fiilikset lähteä uuteen kauteen. Joukkueessa puhaltaa valmennuksen osalta uudet tuulet ja meidän tehtävä on todistaa ja tarjoa yleisölle ja vastustajille entistä parempi AC Oulu, joka taistelee paria kolme pykylää paremmista sijoituksista sarjataulukossa. Itse painan kovasti hommia ja tavoitteena on vakiinnuttaa paikka puolustuslinjassa – Hyvää joulua kaikille, Lappalainen toivottaa.