Uutinen Edustus

AC Oulun ja Ykkösen sarjakausi lähestyy hurjaa vauhtia. AC Oulun kausikorttimyynti on käynyt pitkin talvea erittäin vilkkaana ja kesäksi on lupa odottaa jälleen hienoja yleisömääriä.

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus lunastaa oma numeroitu istumapaikkasi pääkatsomosta tai numeroimaton paikkasi aurinkokatsomosta Raatin stadionilta. Tulevasta kesästä on tulossa ennakkoarvioissa Ykkösen kaikkien aikojen tasaisin ja mielenkiintoisin sarja. AC Oulun tavoitteena on nuorten pelaajien kehittämisen lisäksi olla taistelemassa noususta Veikkausliigaan. Tästä vuodesta alkaen AC Oulun kausikortti toimii myös etukorttina, jolla saat AC Oulun yhteistyökumppaneilta erittäin hyviä, rahanarvoisia etuja. Tarkastele etuja tästä linkistä>>.

Kausikortteja voit ostaa suoraan AC Oulun sähköisestä lipunmyyntijärjestelmästä. Lippujärjestelmään pääset tästä linkistä>>.

Kausikortteja voit ostaa myös sähköpostitse. Lähetä viesti [email protected]. Ilmoita viestissä lipputyyppi, toimitus- ja laskutusosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Kaikki kausikorttityypit ja lisätietoja löydät tästä linkistä>>.

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan oululaista huippujalkapalloa!