Uutinen Edustus

AC Oulu joutui perumaan huomisen harjoitusottelun KuPSia vastaan sairastumisten vuoksi.

Huomenna oli tarkoitus pelata kauden ensimmäinen ottelu ulkoilmassa Väre-areenalla Kuopiossa, mutta valitettavasti AC Oulu ei saanut tarpeeksi pelaajia jalkeille lukuisten sairastumisten vuoksi. Joukkueessa on flunssa-aalto, joten vain kourallista pelimiehiä olisi ollut mahdollista peluuttaa.

Meillä on flunssa-aalto tosissaan päällä, loukkaantumisten jälkeen useita toipilaana. Liimatta sekä Pallas maajoukkueiden mukana, niin emme olisi saaneet kuin kahdeksan täysin pelikuntoista otteluun. Tämän lisäksi terveenä on 2 pelaajaa, jotka olisivat voineet pelata enintään puolipeliä. Urheilullisesti emme olisi saaneet järkevää vastusta KuPSille.

Harmittaa kovasti, koska se olisi ollut joukkueen ensimmäinen ulkotapahtuma. Nyt se on Liigacupin finaalissa ensi lauantaina. Joudumme antamaan siinä suhteessa todella paljon tasoitusta, mutta Oulussa on talvi eikä kaupungin ainoa lämmitettävä tekonurmi ole ollut säästösyistä päällä koko talvena. Nyt sitä on alettu hoitamaan, mutta viime päivinä on tullut paljon lunta ja pakkasta on ollut koko ajan, öisin reilusti yli kymmenen astetta.

Toivotaan kelien lämpenemistä ja ennen kaikkea pelaajien paranemista.

Valmennustiimin jäsen Rauno Ojanen