Uutinen Edustus

AC Oulun kausikorttihaaste päättyy torstaina 15.2. klo 24.00. Kampanjakortin hinta on 50 euroa ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn aurinkokatsomoon.

Osallistu kausikorttihaasteeseen täällä!

AC Oulun kausikorteilla näkee kaikki 14 kotiottelua äärimmäisen edulliseen hintaan ja saa tuntuvia rahanarvoisia etuja AC Oulun yhteistyökumppaneilta. Alla listaus varmistuneista eduista ja arvonnoista. Edut ja arvonnat ovat voimassa kaikilla AC Oulun kausikorteilla! Lue tarkemmat kuvaukset eduista täältä.

Arvonta – Vuokatin Aateli

AC Oulu arpoo kaikkien kausikorttilaisten kesken 500 euron majoituslahjakortin Vuokatin Aateliin. Arvonta suoritetaan 15.3.2018.

Etu – AC Oulu

Aurinkokatsomon kausikorteilla irtoliput pääkatsomoon8 euroa (aikuiset), 6 euroa (erityisryhmät) ja 4 euroa (lapset).

Etu – Allin Matala

Kausikorteilla -25% Allin Matalan tilavuokran listahinnoista. Oikeus etuun mainittava tarjouspyyntövaiheessa.

Etu – H2O

H2O Brunssi AC Oulun kausikorteilla -15% (katso brunssiaikataulut nettisivuilta!)

Etu – Hoodfest

Kausikorttilaisille 2-päivän Hoodfest lippu 59,90€ + välitysmaksu ja Hoodfest aurinkolasit (edun arvo 25-35€).Aurinkolasit lunastetaan tapahtumassa kausikorttia näyttämällä, lippu koodilla (koodi tulee sähköpostiin!)

Etu – Liikku

AC Oulun kausikortilla 29€ arvoinen etu Oulun Liikku Kuntokeskuksiin (Kaakkuri, Rusko, Limingantulli). Edun saat käyttöösi joko kk-maksuun tai liittymismaksuun, riippuen siitä, oletko jo Liikun jäsen. Etu on voimassa 30.4. saakka.

Etu – Moku

AC Oulun kausikorteilla Mokun kaikki palvelut -15% (hieronta, parturi-kampaamo)

Etu – OLS

Miesten Kakkosen ottelut 5€ (norm. 7€)

Etu – Urheilukauppa.eu

Tarjoukset helmi-maaliskuu 2018: Kaikki Penalty fleecet, tuulipuvut sekä verryttelyasut -50%. Useita malleja, värejä ja kokoja. Tarjoukset voimassa vain myymälässä.