Uutinen Edustus

Ykkösen sarjakausi alkaa AC Oulun osalta kuluvan viikon sunnuntaina FC Jazzin vieraana Porissa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan äitienpäivänä 11.5, kun HIFK saapuu Raattiin. AC Oulun kausikortteja on myyty hieman vajaat 400 kappaletta. Uutuutena tälle vuodelle AC Oulu tarjoaa kausikortin myös etäkannattajille livestream-palveluun.

AC Oulun kausikorteilla voi seurata kaikki 14 kotiottelua Raatin stadionilla. Viime vuodelta tuttu livestream-palvelu toimii tänäkin vuonna, joten AC Oulun etäkannattajat voivat olla huoleti. Sporttv.fi:n kautta näytettäviin livelähetyksiin voi hankkia nyt myös kausikortin 85 euron hintaan. Yksittäisen ottelun näkee kahdeksalla eurolla. Tänä vuonna ainakin osaan lähetyksistä tulee myös selostus.

– Kausikorttimyynti kiihtyy aina näin kauden alla ja selvät kevään merkit ovat myös nyt ilmassa. Kausikortit tehdään itse toimistolla ja ne lähetetään postitse kotiin saakka, mikäli ei paikalla pääse käymään. Kortin voi ostaa suoraan netistä meidän verkkokaupasta, sähköpostitse tai käymällä toimistolla, AC Oulun ottelutapahtumista vastaava Juho ”Äffä” Meriläinen kertoo.

– Olemme pitäneet hinnat viime vuoden tasolla vaikka kotiotteluita tulee yksi lisää. Viime vuonna käynnistetyt livelähetykset ovat keränneet paljon kiitosta, niitä on kehitetty ja tullaan kehittämään yhä lisää. Lipunmyyntiin tullaan myös panostamaan, kuten myös itse ottelutapahtumaan – viihtyvyys ja myyntipisteet tulevat parantumaan, Meriläinen jatkaa.

AC Oulun kausikortin voit ostaa täältä>>

Kausikortin livelähetyksiin voit ostaa täältä>>