Uutinen Edustus

Duunitori ja Veikkausliiga ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka ulottuu tarinoina jalkapallokenttien ulkopuolelle. Molemmat rakentavat kansallista kasvua omalla toiminnallaan ja nyt myös yhdessä.

Solmittuun yhteistyösopimukseen kuuluu brändiyhteistyön ja näkyvyyden lisäksi mm. sisältösarja muutoksesta ja kasvusta ammattilaisuralta toiseen unelmatyöhön. Siinä Duunitori ja Veikkausliiga tuovat esiin Veikkausliigassa pelanneita ammattilaispalloilijoita, jotka ovat siirtyneet urheilu-uralta työelämään. Ensimmäisenä kerrotaan Suomen mestarin ja maajoukkuepelaajan Tommi Grönlundin matkasta Nooa Pankin liiketoimintajohtajaksi. https://duunitori.fi/tyoelama/tommi-gronlund/

Tuomalla esiin jalkapalloilijoiden kiinnostavia uratarinoita Veikkausliiga ja Duunitori haluavat rohkaista ihmisiä panostamaan täysillä asioihin, joihin he tuntevat sisäistä paloa – vaikka kyse ei olisikaan loppuelämän kestävästä uravalinnasta.

Kertomalla viimeisten peliminuuttien jälkeisistä tarinoista, me näytämme, että myös jalkapallokentillä syntyy tärkeitä ominaisuuksia työelämään. Samalla osoitamme, että suuretkin loikat ovat työelämässä mahdollisia ja rohkaisemme kaikkia kokeilemaan rohkeasti sitä, mikä inspiroi – olipa se sitten jalkapallo tai jokin muu juttu.

Veikkausliigan kaupallinen johtaja Nicolas Prieto

Prieton mukaan ammattipelaajan ura on lyhyt, jonka jälkeen on vielä useiksi vuosikymmeniksi energiaa muuhun tekemiseen.

Duunitorin palvelut toimivat tässä loistavana tukena. Uskon, että työnhakupalvelun avoin ja kokeileva suhtautuminen työelämään resonoi jalkapallokansassa.

Nicolas Prieto

Duunitorin markkinointijohtaja Mikko Martikaisen mukaan ammattiurheilijoilta vaadittavia suuria uraloikkia voi nähdä yhä enemmän myös muualla työelämässä.

Ammatteja hiipuu ja uusia syntyy. Osaamistarpeiden muuttuessa myös tekijöiden on onnistuttava muuttumaan niiden mukana. Tämä voi vaatia poikkeuksellisen isoja ja rohkeita loikkia oman osaamisen hyödyntämisessä ja kehittämisessä työelämän aikana.

Duunitorin markkinointijohtaja Mikko Martikainen

Duunitori haluaa osaltaan auttaa rohkeiden loikkien ottamisessa ja kokeilevan asenteen yleistymisessä. Se voi olla myös yksi keino lievittää työvoimapulaa.

Kun ammattijalkapalloilija löytää toisen unelmansa aivan toiselta alalta, se voi innostaa myös muita löytämään uutta. Me haluamme tehdä nämä muutokset mahdollisimman helpoiksi oman palvelumme avulla. Uraloikkia edesauttaa myös kyky herätellä ns. passiivisia työnhakijoita – ja siinä Duunitori pystyy auttamaan rekrytoivia työnantajia paljon. Koko Suomi pelaa paremmin, kun ihmiset löytävät itselleen sopivimmat pelipaikat.

Mikko Martikainen

Duunitori.fi on Suomen suurin työnhakupalvelu, joka kokoaa avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne alustansa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämämedia julkaisee uutisia, vinkkejä ja tarinoita työnhausta, rekrytoinnista ja työelämästä. Työnantajille Duunitori tarjoaa rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajakuvan kehittämisen palveluita. Duunitorin kaikille avoimiin ilmaisiin palveluihin kuuluvat muun muassa työpaikkavahti Duunivahti, ammatinvalintatesti Duunitestipalkkavertailu ja työmarkkinaseuranta, josta näkee avoimien työpaikkojen kysynnän ja tarjonnan. Vuonna 2019 Duunitori laajeni Ruotsiin ja perusti Jobbland-työnhakupalvelun.

Lisätiedot: 

Duunitori
Mikko Martikainen, Chief Marketing Officer
[email protected]
0400 707023

Veikkausliiga
Nicolas Prieto, Kaupallinen johtaja
[email protected]
040 7035758