Uutinen Edustus

AC Oulu ja Kasper Flygare ovat solmineet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Kasper “Flygi” Flygare on Oulun Luistinseuran kasvatti ja hän pelasi vielä viime kauden kokonaan AC Oulu / OLS U17-juniorijoukkueessa.

⁠Todella hyvät fiilikset sopimuksesta AC Oulun kanssa. Hyvin mennyt viime kausi osoitti, että AC Oulun organisaatio on hyvä paikka kehittyä. Hieno nähdä, että viime kauden otteet takasivat myös minulle paikan reservijoukkueessa. Odotan innolla tulevaa kautta ja siirtymistä miesten peleihin.

Kasper Flygare
Kasper Flygare. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tulevan kauden päätavoitteena on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja sitä kautta päästä pelaamaan uudessa ykkösessä. Tulevaisuuden tavoitteenani on päästä murtautumaan AC Oulun edustusjoukkueeseen.

Kasper Flygare

Flygi on erittäin juoksuvoimainen oikea laitapuolustaja. Moottorinsa ansiosta pystyy pelaamaan suurella säteellä. Viimeisen kahden vuoden aikana varmaan eniten minuutteja pelannut pelaaja U17-joukkueessa. Tulevalla kaudella on kovemmassa ympäristössä, joten joutuu luonnollisesti kovempaan kamppailuun peliajasta, mikä parhaimmillaan kehittää ja vahvistaa pelaajaa suuresti. Uskoisin, että Flygilla on periksiantamattomuutensa puolesta mahdollisuudet olla tuollainen pelaaja.
Mahtavaa, että Flygin kanssa päästiin sopimukseen!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen