Uutinen Edustus

AC Oulun kannattajien järjestämä Seppo2017-kampanja tuotti toivotun tuloksen. Kampanjan avustuksella AC Oulu ja David Ramadigaye ovat solmineet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

AC Oulun kannattajien aloitteesta syntynyt, ja heidän alusta loppuun asti vetämä Seppo2017-kampanja järjestettiin viime viikolla. Kampanja tuotti toivotun tuloksen, ja näin kulttipelaajan asemaan noussut David Ramadingaye, 27, pelaa AC Oulussa myös kaudella 2017. AC Oulu on voinut ilolla seurata vierestä kuinka jalkapallo- ja seurakulttuuri tuottaa hienoja tuloksia. Tässä tapauksessa vielä erittäin konkreettisesti. 

– Tuntuu hienolta. Harva faniryhmä voi sanoa että on täysin seuran takana, ja tukee tällä tavalla seuraa. Lämmittää tottakai mieltä, että on haluttu ja tykätty fanien toimesta, kommentoi ”Seppo” kannattajien järjestämää kampanjaa. 

Ramadingaye pelasi viime kaudella AC Oulussa 21 ottelua, joissa hän viimeisteli kahdeksan osumaa. Paluu Ouluun tuntuu maistuvan ”Sepolle”.

– Hyvillä fiiliksillä tässä ollaan. On todella kiva päästä pitkästä aikaa joukkuetreeneihin. Henkilökohtaisena tavoitteena on ensisijaisesti auttaa joukkuetta. Tottakai tavoitteen täytyy olla nousussa Veikkausliigaan. Henkilökohtaisella tasolla on tavoitteena tehdä enemmän maaleja, syöttää enemmän ja tätä kautta hankkia joukkueelle enemmän pisteitä nousua varten, tiivistää puhelimitse tavoitettu Ramadingaye. 

AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen on myös mielissään ”Daven” paluusta. 

– Dave valittiin viime kaudella pelaajien toimesta kauden keskikenttäpelaajaksi, joten kertoo varmasti minkä luokan pelaaja kyseessä. Vaikka viime kausi oli hyvä, niin silti tuntui siltä että se ei mennyt loppuun asti, niin kuin olisi molemmin puolin toivottu. Davella riittää kyllä ominaisuudet pelata Veikkausliigassa, ja miksei ulkomaillakin. Hän haluaa kehittyä ja me haluamme kehittää häntä pelaajana. Lisäksi Dave on juuri sellainen pelaaja mitä meidän nuori hiljainen joukkue tarvitsee koppiin ja kentälle. Pelaajana hän todella monipuolinen, mutta me tulemme käyttämään häntä keskiakselilla rytmittämässä peliä, missä hän on todella hyvä. Davella on lisäksi taito tehdä maaleja, joten tavoitteena on varmasti tehdä enemmän myös pelitilanneosumia, analysoi päävalmentaja Ojanen.

AC Oulun pelaajatilanne kaudelle 2017 (21.2.2017)

Maalivahdit: Johannes Wentin, Juuso Särkelä (OLS B)

Puolustajat: Markus Heikkinen, Niilo Hautala, Samuli Leppälä, Niko Ronkainen (OLS B), Aleksi Lappalainen, Akseli Kalermo (RoPS), Eero-Matti Auvinen (FC Haka)

Keskikenttäpelaajat: Jair, Samuel Kurttila (OLS B), Matias Lindfors (FC KTP), Tulio (Nautico, Brasilia), Jere Aallikko (Kultsu FC), David Ramadingaye

Hyökkääjät: Juuso Kemppainen, Petteri Pietola, Tuomas Mustonen (HIFK), Titi Essomba (OPS), Sasa Jovovic (KuPS)