Uutinen Edustus

Unelmien futiskesä 2012 lähestyy! Kannattajakausikortit tulevat myyntiin viikolla 4 eli maanantaina 23.1. Kortin hinta on kaikille 80 euroa ja se oikeuttaa paikkaan Raatin pääkatsomon eteläiseen päätyyn eli osioon 1.

Kannattajakausikortin osto ei edellytä Sinitähtien jäsenyyttä. Ostajien on huomioitava, että katsomo on seisomakatsomo, joten istumamahdollisuutta ei välttämättä ole kaikissa otteluissa!

Kausikortti sisältää AC Oulu -etukortin. Lisätietoa täällä: https://www.acoulu.fi/fi/etukorttiedut

Kortteja voi ostaa 23.1. alkaen AC Oulun toimistolta (Uusikatu 30 A 4, Oulu). Voit myös tehdä varauksen sähköpostitse: [email protected]. Ilmoita sähköpostissa nimesi, postitus- ja laskutusosoite, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Kortti ja lasku lähetetään suoraan kotiisi.

Muista myös Sinitähtien jäsenyys kaudelle 2012! Jäsenmaksu kaudelle 2012 on 10 euroa. Jäsenet pääsevät nauttimaan edullisemmista fanimatkoista, joita järjestetään tulevalla kaudella muun muassa Rovaniemelle ja Seinäjoelle. Lisäksi yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja mm. oululaisissa ravitsemusliikkeissä. Järjestämme jäsenistölle myös muuta toimintaa, kuten saunailtoja ja futsal-vuoroja talvisin. Tue kannattajatoimintaa kaudella 2012 ja liity jäseneksi! Liittymis ohjeet löytyvät täältä.