Uutinen Reservit

AC Oulun ja OLS:n yhteinen reservijoukkue starttaa kautensa Kakkosessa huhtikuun lopussa.

Kakkonen käynnistyy huhtikuun loppupuolella ja otteluohjelma alkaa olla melkein valmis. Ainoastaan muutamasta syys-lokakuun otteluista on vielä epäselvää otteluiden ajankohta. Kakkosen C-lohkossa on edelleen kolme oululaista joukkuetta, joten upeat derbyt on taas tulevana kesänä aikaiseksi.

Edelliskaudella joukkue reissasi kolme kertaa Jyväskylään, mutta tulevalla kaudella vain kaksi kertaa, kun Komeetat tipahtivat Kolmoseen. Uutena paikkakuntana viime kauteen verrattuna on Kuopio, jossa on kaksi ottelua, kun KuPSin Akatemia ja Kuopion Elo nousivat Kakkosen pohjoislohkoon.

Mukana on jälleen kolme oululaisjoukkuetta, joissa kaikissa on tapahtunut muutoksia mm. valmennuksessa. Nousijajoukkue TP-47 on myös mielenkiintoinen ryhmä ja hyvä valmennus. Minulle täysin uusi vastustaja on toinen sarjanousija Kuopion Elo. En ole vielä keskittynyt vastustajien kokoonpanoihin, niihin tulee kevään aikana lisäyksiä jokatapauksessa.

Reservijoukkueen päävalmentaja Mikko Isokangas

Pohjoiseen tulee myös yksi reissu lisää, kun TP-47 on yksi nousijoista. Torniolaiset kohtasivat viime kaudella Suomen Cupissa AC Oulun edustusjoukkueen, josta Laivastonsiniset menivät jatkoon 0-4 voitolla Puuluodon kentällä. 

Ottelut painottuvat entistäkin vahvemmin viikonlopuille ja meidän ainoa arkipeli on perjantaina. Pitkät vieraspelit ovat pääosin syyskierroksella. Minä en juurikaan stressaile otteluohjelmasta, koska meidän pitää pystyä pelaamaan hyviä otteluita läpi kauden, kotona ja vieraissa.

Mikko Isokangas

Reservi aloittaa kauden Heinäpään tekonurmella, koska Castrénin kentällä ei voi enää pelata tekonurmen huonon kunnon vuoksi. Castrénin nurmi aiotaan liimailla jälleen ensi kesän alussa, joten nähtäväksi jää päästäänkö siellä pelaamaan koko suvena. Castrén on menossa isompaan remonttiin kaudella 2024, jolloin se ei ole kauden aikana käytössä.

Otteluohjelma 2023
Kotiottelut 2023