Uutinen Edustus

Hallituksen koko pienenee kahdella jäsenellä, kun 12 vuotta hallituksessa työskennelleen Paavo Karjalaisen lisäksi Kalle Pyrhönen jättää paikkansa.

Seuran puolesta haluan esittää suuret kiitokset hallituksesta luopuneille Paavo Karjalaiselle ja Kalle Pyrhöselle siitä työstä, mitä he ovat seuran eteen tehneet.

hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo toteaa.

Vaikka hallitus pieneneekin kahdella jäsenellä, meillä on kasassa huipputiimi, jolla on intoa olla kehittämässä seuraa uudelle tasolle. Paavo ja Kalle eivät katoa seurayhteisöstä mihinkään, vaan ovat jatkossakin tukemassa tavoitettamme olla Pohjois-Suomen mielenkiintoisin urheiluseura.

Kaismo linjaa.
Paavo Karjalainen jatkaa edelleen mm. stadionhankkeen arkkitehtinä.

Seuran tavoitteena olla isompi ja vahvempi

Tilinpäätöksen vahvistaminen ja hallituksen jäsenten valinnan lisäksi tiistaina 18.4.2023 pidetyssä yhtiökokouksessa keskusteltiin mm. seuran tulevaisuudesta.

Työ tulevien vuosien strategian linjaamiseksi on käynnissä, mutta kuten puheenjohtaja totesi, päätavoite on olla Pohjois-Suomen mielenkiintoisin urheiluseura.

toimitusjohtaja Hanna Väänänen linjaa.

Meillä on tarkoitus kasvaa ja kehittyä monella osa-alueella ja esimerkiksi ottelutapahtumat ovat yksi iso osa. Pääsemme reilun viikon päästä aloittamaan kotipelit ja haluammekin toivottaa kaikki oululaiset tervetulleeksi 29.4. Raattiin tekemään kauden koti-avauksesta hienon yhteisen jutun.

Väänänen jatkaa.

AC Oulun valittu hallitus kokonaisuudessaan: Tomi Kaismo (puheenjohtaja), Timo Kalermo (varapuheenjohtaja), Marko Hiltunen, Seppo Klemettilä, Sami Leikas, Ville Puukka, Timo Salmi ja Tiia Törrö.

Tiedotetta tarkennettu Hanna Väänäsen lausunnon osalta. Tapahtumilla tarkoitetaan ottelutapahtumia, ei laajentamista muualle.

Lisätietoja:

Tomi Kaismo
hallituksen puheenjohtaja AC Oulu
puh. 045 670 7600
e-mail: [email protected]

Hanna Väänänen
toimitusjohtaja
AC Oulu
puh. 040 905 0001
e-mail: [email protected]