Uutinen Reservit

AC Oulu ja Juuso Saarikoski ovat solmineet kauden mittaisen pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

19-vuotias maalivahti on mennyt läpi koko Oulun Luistinseuran pelaajaputken aina tähän asti. Viime kauden loukkaantumisten vuoksi hänelle ei ole päässyt kertymään vielä kovin paljon peliaikaa miesten tasolla. Viime sesongilla Saarikoski pääsi tolppien väliin kolmessa koetuksessa ja ne kaikki OsPan riveissä Kolmosessa.

Hyvillä mielin sopimuksesta AC Oulun kanssa. Mukava jatkaa tutussa porukassa ja hyvän valmennuksen parissa.
Viime kausi meni melkein kokonaan loukkaantumisten parissa. Tulevan kauden tavoite on saada mahdollisimman ehjä kausi sekä päästä pelaamaan. Tulevaisuudesta ei vielä tietoa, keskittyminen tähän kauteen ja kausi kerrallaan eteenpäin.

Juuso Saarikoski

Juuso on taitava maalivahti, joka pystyy avaamaan peliä monipuolisesti. Hän on ahkera harjoittelija, jonka vahvuutena hyvät lähitorjunnat.

Maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen

Juuso on ollut yksi reservijoukkueen maalivahdeista parin vuoden ajan. Pelejä miesten tasolla ei ole vielä hirveästi kertynyt. Maalivahdin rooli on tunnetusti armoton, koska pelipaikkoja on niin vähän tarjolla. Mutta Juuso positiivisena tyyppinä on jaksanut harjoitella omalla hyvällä tasollaan ja sen kautta myös kehittynyt, vähäisestä vastuusta huolimatta. Todella tyytyväinen Juuson sopimuksesta.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen