Uutinen Edustus

Loukkaantumiset häiritsivät hieman edellistä kautta, mutta 14 Ykkösen ottelussa enimmäkseen oikeana laitahyökkääjänä esiintyneelle Majavalle kertyi kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä. Rovaniemeltä lähtöisin olevan Majavan toiveissa onkin ehjä kausi ilman loukkaantumishuolia.

– Totta kai terveenä pysyminen on kaiken lähtökohta. Tämän toteutuessa haluan saada paljon vastuuta ja pystyä lisäämään tehoja edelliskausiin nähden. Näin ollen haluan olla kantamassa oman korteni kekoon liiganousun suhteen, Majava kertoo.

– Juuso on vielä nuori, kehittyvä pelaaja. Hänellä on ollut huonoa tuuria loukkaantumisten suhteen, mutta nyt ne ovat toivottavasti takana päin. Hän on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Jos kaikki natsaa, on Juusolla potentiaalia tehdä 15 maalia kaudessa. Hän on siis meidän linjauksemme mukainen pelaaja: nuori, kehittyvä, pohjoissuomalainen ja vielä entuudestaan tuttu. Hän tietää tasan tarkkaa mitä häneltä vaaditaan kentällä, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela toteaa.

AC Oululla on tällä hetkellä kasassa 12 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Neuvottelut jatkuvat hyvää vauhtia.