Uutinen Edustus

AC Oulu ja Juho Lehtiranta ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa on vuoden seuraoptio.

Juho Lehtiranta saapuu AC Ouluun Kotkasta, jonne hänellä oli voimassa oleva sopimus, mutta putoamisen myötä KTP mahdollisti Juhon siirtymisen Laivastonsinisiin. 21-vuotias HJK:n kasvatti pelasi kaksi edellistä kautta satamakaupungin valoissa ja viime kaudella Veikkausliigaotteluita kertyi tilille 21, joissa syntyi kaksi maalia.

Kun viime kaudella tiputtiin KTP:n kanssa liigasta, niin piti alkaa miettimään olisiko muita vaihtoehtoja, sillä halusin pelata liigaa myös tulevalla kaudella. Seurasta mulla on hyvä kuva ja pidin jo viime kaudella siitä, miten Oulu pelasi ja onneksi täältä tarjoutui sauma tulla tänne. Juttelin myös Viitsalon kanssa Oulun tavoitteista tulevaisuuteen ja ne kuulosti erittäin hyviltä. Odotan hyvin innolla, että pääsen aloittamaan pelaamisen AC Oulun kanssa.

Juho Lehtiranta
7.8.2023, Arto Tolsa Areena, Kotka. Veikkausliiga 2023 Kotkan Työväen Palloilijat – FC Inter Turku Juho Lehtiranta – KTP

Tavoitteet ensi kaudelle on tietysti parantaa viime kaudesta ja kehittyä paljon pelaajana, sekä pelata mahdollisimman paljon. Yritän myös pysyä täysin kunnossa, jotta saisi hyvän ja ehjän kauden ja sitä kautta auttaa seuraa sen tavoitteisiin. Pidemmän ajan tavoitteet on tietysti päästä pelaamaan ulkomaille muutaman vuoden sisällä ja uskon Oulun olevan hyvä paikka kehittyä, jotta tavoite olisi lähempänä.

Juho Lehtiranta

Juho Lehtiranta on nopea ja juoksuvoimainen laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan aktiivisesti sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Viime kaudella Kotkassa jo hyville minuuteille Veikkausliigassa päässyt Juho pystyy pelaamaan pakin roolissa molemmilla laidoilla.

Hienot fiilikset Juhon tulemisesta Ouluun. Juho on pikku hiljaa noussut sille tasolle, mitä häneltä nuorempana odotettiin. Ihan helppoa ei ole aina matkan varrella ollut, mikä myös tekee Juhosta mielenkiintoisen pelaajan. Sinnikkyys, työmoraali, periksiantamattomuus ja aito halu kehittyä ovat sellaisia ominaisuuksia, joita meidän pelaajilla on oltava. Juho tuo joukkueen pelaamiseen erityisesti juoksuvoimaa, pallollista taitoa ja puolustamisosaamista 1v1-tilanteisiin. Juholla oli Kotkan kanssa voimassa oleva sopimus ensi kaudeksi, mutta putoamisen myötä KTP näki, että Juho voi jatkaa tilaisuuden tullen Veikkausliigassa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Tervetuloa AC Ouluun Juho!