Uutinen Edustus

AC Oulu ja maalivahti Juhani Pennanen ovat solmineet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen.

AC Oulun monivuotinen maalivahti Juhani Pennanen on tehnyt seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. 28-vuotias maalivahti on kuulunut joukkueen kapteenistoon ja tuo vaihtuvuuden rinnalle jatkuvuutta.

“Viime kausi oli sekä joukkueena että henkilökohtaisella tasolla pettymys, mutta nyt se on unohdettu ja ajatukset on suunnattu tiukasti eteenpäin. Takana on pitkä historia Laivastonsinisissä, ja olen sinä aikana nähnyt seuran kehittymisen jatkuvasti paremmaksi ympäristöksi pelaajalle. Uskon myös vahvasti, että suunta on yhä vain ylöspäin ja se oli tärkein syyni jäädä seuraavalle kaudelle. Tavoitteeni on ensi kaudeksi vakiinnuttaa ykkösmaalivahdin paikka ja sitä kautta auttaa joukkuetta kohti menestystä. Siinä sivussa näyttää joukkueen lahjakkaille nuorille pelaajille esimerkkiä päivittäisestä työnteosta.”, kommentoi Juhani Pennanen omia motiiveja AC Oulussa pysymiseen.

“Jupe on tärkeä palanen seuraavan kauden maalivahtitiimissä kokemuksensa ansiosta. Kokemus näkyy peliesitysten tasaisuutena, rauhallisuutena ja selkeänä pelin johtamisena. Talven aikana on tavoitteena saavuttaa seuraava steppi ja harjoittelumotivaatiosta se ei ainakaan jää kiinni.”,kommentoi maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen suojattinsa jatkoa AC Oulussa.

OsPan kasvatti on pelannut Laivastonsinisissä 93 ottelua ja tolppien välissä on kulunut yhteensä 8279 minuuttia peliurasta. Lisäksi hän on pelannut uransa aikana myös OPS:ssa, OLS:ssa, HauPa:ssa ja PS Kemissä.

ACOTV

Yhteistyössä