Uutinen Edustus

AC Oulu ja Juhani Pennanen ovat tehneet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Vähemmälle peliajalle tällä kaudella jäänyt Juhani Pennanen on ollut Laivastonsinisten luottotorjuja monta kautta ja hänellä on 99 ottelua vyöllään AC Oulun paidassa aina kaudesta 2011 lähtien. 29-vuotias maalivahti on tyytyväinen sopimuksen syntyyn ja hänen tavoitteena on ensi sesongilla taistella suuremmista peliminuuteista.

Olen tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. Kuluva kausi ei ole ollut henkilökohtaisella tasolla onnistunut, mutta koen pystyväni yhä kehittymään pelaajana sekä parantamaan pelaamiseni laatua. Ensi vuonna lähden selkeästi haastajan asemassa kauteen, mutta uskon päivittäisellä laadukkaalla työllä voivani taistella enemmän peliajasta, sekä samalla nostaa omaa, muiden maalivahtien ja koko joukkueen tasoa.

Maalivahti Juhani Pennanen

Tällä kaudella OsPan ja OLSin kasvatti on pelannut kaikki Suomen Cup -ottelut, joista kolmessa lopputuloksena nollapeli. Lisäksi hän on pelannut yhden ottelun Liigacupissa ja Veikkausliigassa.

Juhanille ei ole peliminuutteja paljoa tältä kaudelta kertynyt, mutta kentälle päästyään hän on hoitanut tonttinsa mallikkaasti. Kokeneena maalivahtina hänellä on iso rooli joukkueen maalivahtitiimissä. Tinkimättömällä asenteella hän antaa loistavan esimerkin Calumille ja Nuutille päivittäsestä harjoittelusta. Lisäksi maalivahdit saavat myös arvokkaita neuvoja Jupelta. Meillä on kasassa laadukas maalivahtikolmikko, joiden kanssa on mahtava jatkaa työskentelyä!

Maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen

Kovasta harjoittelusta ja työmoraalista tunnettu Pennanen on urallaan edustanut AC Oulun lisäksi OPS:a ja PS Kemiä. Kokenut kassari on toiseksi eniten otteluita pelannut maalivahti seuran historiassa. Häntä edellä on vain oma maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen, jolla on 106 ottelua vyöllään. Nähtäväksi jää meneekö suojatti ensi kaudella edelle.

Jupella ei ole ollut välttämättä helppo kausi, kun peliaikaa ei ole hirveästi tullut. Siitä huolimatta hoitaa leiviskänsä kovalla asenteella. Aina valmiina pelaamaan ja tilaisuuden tullen niin kuin Lahtea vastaan, pelaa tasaisen varmasti, omalla hyvällä tasollaan. Ammattilainen. Erittäin iloinen Jupen jatkosta!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen