Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Juhani Pennanen jatkaa AC Oulun maalilla

29.11.2018 08:49 Uutinen

 

AC Oulu on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Juhani Pennasen kanssa.Pennanen jatkaa AC Oulun maalivahtina (Kuva: Elias Mustonen)

 

Pennanen torjui AC Oulun maalilla kaudella 2018 yhtä vaille kaikki Ykkösen ottelut. 25-vuotias Oulunsalon Pallon kasvatti piti maalinsa puhtaana kuudessa ottelussa. Hänet tunnetaan erittäin monipuolisena ja nykyaikaisena maalivahtina.

Pennanen on esiintynyt urallaan Veikkausliigassa PS Kemin paidassa, jossa vyölle kertyi 22 ottelua. Nyt mies on valmiina tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen.

 

- Koko ajan oli ajatus itsellä, että haluan jatkaa AC Oulussa. Olen iloinen, että sopimukseen päästiin hyvissä ajoin ja näin ollen pääsen keskittymään tulevaan kauteen. Kukaan joukkueesta ei ollut tyytyväinen viime kauden tulokseen ja tiedän, että joukkueella ja koko seuralla on suuri nälkä ylöspäin. Henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa isoja askelia pelaajana, jotta voin auttaa joukkuetta yhä vain enemmän - innolla kohti uuden kauden alkua, Pennanen kertoo.

 

AC Oulun leirissä ollaan erittäin tyytyväisiä oman kylän pojan sopimukseen.

 

- Juhanilla on takana tasaisen varma kausi. Hän on todella monipuolinen maalivahti - meidän tavassa pelata maalivahdilla iso rooli avaamisessa ja Juhanin syöttöprosentit ovat sekä lyhyissä että pitkissä avauksissa ovat todella korkeat. Hän ohjaa peliä äänekkäästi ja on varma otteissaan. Ensi kaudelle pientä petraamista koko puolustuspeliin, niin saadaan myös nollapelejä entistä enemmän, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi.

 

AC Oulun julkinen sopimustilanne 29.11.2018

Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga