Uutinen Edustus

Jouluterveiset laivastonsinisistä olivat välittämässä urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela, toimistokonna Juho Meriläinen sekä myyntineuvottelija Hannu Ellilä.

AC Oulu on tehnyt jo usean vuoden ajan sinnikästä yhteiskuntavastuullista työtä. Yhteiskuntavastuu on yhä kasvavassa määrin seuran ydintoimintaa.

Torstaina AC Oulun kolmikko vieraili Oulun yliopistollisessa sairaalassa Psykiatrian klinikan Lasten psykiatrian vastuualueella.

– Meille yhteiskuntavastuullinen työ on erittäin tärkeää ja mielekästä. Vierailut ja tapaamiset erilaisten ihmisten kanssa ovat todella mielenkiintoisia ja silmiä avaavia tapahtumia. Haluamme välittää omalta osaltamme liikunnan ja urheilun ilosanomaa – jalkapallo voi yhdistää laajasti erilaisia ihmisiä, Mika Nurmela viestittää.

– Vierailun aikana keskusteli lähti hyvin käyntiin ja henkilökohtaisesti sain paljon uusia näkökulmia näiden lasten ja nuorten elämään, Nurmela jatkaa.

Yhteisestä kahvihetkestä osaston puolesta vastasivat osastonhoitajat Perttu Säilynoja, Anne Järvi sekä Sirpa Juntunen.

– Osastomme on yksi osa isoa kokonaisuutta. Meillä on paljon erilaisia lapsia ja nuoria, joiden kanssa toimimme. Urheilu ja liikunta ovat luonnollisesti meidän työvälineitä ja olemmekin vierailleet useissa erilaisissa urheilutapahtumissa. Ensi kesänä tulemme varmasti käymään myös AC Oulun peleissä – kiitämmekin vierailusta ja mahdollisuudesta tarjota lapsille, ja vähän meille vanhemmillekin, uusia kokemuksia, kolmikko toteaa yhteiseen sävyyn.

AC Oulu lahjoitti vierailullaan osastolle viisi kappaletta kausikortteja tulevan kesän otteluihin, kaksi kaulahuivia arvontoihin, yhden nimikirjoituksin varustetun pelipaidan sekä lippalakin kaikille lapsille.

AC Oulu toivottaa hyvää ja rauhallista joulua kaikille!