Uutinen Edustus

AC Oulu ja Jesse Huhtala ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa seuralla on optio kaudesta 2025. 

Jesse Huhtala saapuu Laivastonsinisiin Salon Palloilijoista, missä hän pelasi viime kaudella Ykköstä. Huhtala teki kauden aikana kymmenen maalia 26 ottelussa ollen näin joukkueensa paras maalintekijä.

Erittäin tyytyväinen, että saatiin sopimus aikaisin maaliin. Ylpeänä puen päälleni AC Oulun paidan ja on kunnia edustaa seuraa. Suomalaista jalkapalloa tullut seurattua hyvinkin tarkasti ja AC Oulusta seurana on jäänyt aina hyvä kuva.

Jesse Huhtala
Jesse Huhtala. Kuvaaja: Patric Westerlund

Seuraavan kauden tavoitteena on vakiinnuttaa paikka Veikkausliigassa ja pelata tasaisesti hyvää futista sekä auttaa joukkuetta tekemällä maaleja. Tulevaisuudessa on tarkoitus jatkaa kehittymistä ja pelata mahdollisimman korkealla tasolla.

Jesse Huhtala

23-vuotias hyökkääjä on monipuolinen ja juoksuvoimainen pelaaja. Hän kykenee maalinteon lisäksi luomaan maalitekopaikkoja muille, kuten viime kauden tehot (10+5) Ykkösessä osoittavat.

Tosi iloinen, että Jessen kanssa päästiin yhteisymmärrykseen Ouluun tulemisesta. Jessellä on kykyjä tehdä tulosta myös Veikkausliigassa. Tehojen lisäksi, Jesse on hyvä joukkuepelaaja, jolla on kova työmoraali. Juoksuvoimaisena pelaajana pystyy puolustamaan ja prässäämään. Pystyy pelaamaan useaa eri hyökkäyspään roolia.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Tervetuloa AC Ouluun Jesse!