Uutinen Edustus

AC Oulu ja keskikenttäpelaaja Jere Aallikko ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Aallikko tuli AC Ouluun kaudelle 2017. Vaikean debyyttikauden jälkeen, mies nousi viime kaudella isompaan rooliin keskikentän keskustassa ja AC Oulun kannattajat palkitsivatkin miehen kauden kehittyneimmäksi pelaajaksi.

Kahden kauden aikana mies on tehnyt laivastonsinisessä paidassa tehot 6+7 ja Ykkösen otteluita on kertynyt vyölle 49 kappaletta. Mies itse on innoissaan jatkosopimuksesta.

– Tosi hyvät fiilikset jatkosta. Viime kaudesta jäi paljon hampaan koloon, varsinkin kun toinen puolikas sarjasta meni niin hyvin eikä tavoite lopulta jäänyt kovin kauas. Täytyy olla tyytyväinen, että neuvotteluissa päästiin maaliin näin hyvissä ajoin ja sen avulla pääsen sekä henkilökohtaisesti, että koko joukkueen voimin keskittymään tulevaan, Aallikko kertoo.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen näkee Aallikossa paljon hyvää ja potentiaalia nousta todelliseksi runkopelaajaksi.

– Jeren ensimmäinen kausi meillä on vähän takkuisa, mutta viime kausi oli jo hyvä. Se johtui varmasti paljon siitä, että hän sai pelata laidan sijaan enemmän keskustassa, jossa hänen ominaisuudet tulevat paremmin oikeuksiin. Hänellä on jalkapalloilijan perustaidot todella hyvällä tasolla ja tosiaan viime kaudella alkoi vaaraallisuutta olla yhä enemmän hyökkäyspäässä. Lisäksi hänellä on kyky oppia uusia asioita nopeasti, joten tulevista kausista on lupa odottaa aina vain enemmän, Heikkinen toteaa.

AC Oulun julkinen sopimustilanne 7.12.2018

Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen
Alberto Alvarado Morin
Jere Aallikko