Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Janne Hietanen ja AC Oulu jatkosopimukseen – Rooli seurassa kasvaa

4.1.2012 17:22 Uutinen

AC Oulu ja Janne Hietanen ovat solmineet 2-vuotisen jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Hietasen rooli ulottuu pelikenttien lisäksi seuran toimistolle myynti- ja markkinointitehtäviin.Janne Hietanen jatkaa AC Oulussa (Kuva: Tapani Pikkarainen)

 

Fanien keskuudessa "Kuningasleijonaksi" tituleerattu Hietanen on pelannut uransa aikana ulkomaan kentillä mm. Norjassa, Belgiassa, Turkissa, Espanjassa ja Ranskassa. AC Oulussa vyölle on kertynyt 97 ottelua neljän sopimusvuoden aikana. 33-vuotias Hietanen on paljasjalkainen oululainen ja hän kuuluu myös AC Oulun kapteenistoon.

- Hietsu on pelipaikallaan parhaita Suomessa. Hän on älykäs pelaaja, jolta löytyy pallovarmuutta ja taitoa pelata AC Oulun tyylistä jalkapalloa. Lisäksi hän tuo vaarallisuutta erikoistilannepelaamiseen vahvan vasemman jalan sekä loistavan pääpelin ansiosta. Nuoressa joukkueessa hänellä on suuri rooli myös esimerkillisenä urheilijana ja persoonana, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela hehkuttaa.

Hietanen aloittaa pelaamisen ohella työt myös seuran toimistolla myynti- markkinointitehtävissä.

- Nostan hattua Jannelle siitä, että hän on valmis pelaamisen ohella ottamaan vastuuta myös muulla tavalla. Jannelle tulee oma rooli myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Seura puolestaan haluaa omalta osaltansa antaa Jannelle mahdollisuuden kehittää itseään ja luoda hiljalleen pelaajauran jälkeistä elämää jalkapallon parissa, AC Oulun toimitusjohtaja Petteri Haapala kertoo tyytyväisenä.

AC Oululla on kasassa 15 pelaajasopimusta. Harjoitukset alkavat huomenna torstaina ja harjoitusvahvuus on aluksi 23 pelaajaa, joista peräti 21 on oululaista.


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen