Uutinen Edustus

AC Oulu, I Love Sport Oulu, ODL:n Paku-projekti, SPR ja Oulun vastaanottokeskus järjestävät jalkapallotapahtuman Raatin tekonurmella sunnuntaina 27.9. kello 16:30-18:00 ennen kello 18:30 alkavaa AC Oulu – JJK -ottelua.

Jalkapallo yhdistää -tapahtuma on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille (7-12-vuotiaille) sukupuoleen, uskontoon, pelitaitoihin tai muuhun katsomatta. Raatin tekonurmelle pystytetään 7-10 suorituspaikkaa, joissa omia taitoja voi mitata esimerkiksi pomputtelu- ja nopeuspotkurasteilla. Jokainen kaikki rastit suorittanut saa palkinnoksi pääsylipun kello 18:30 alkavaan AC Oulu – JJK –otteluun.

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös nuoremmat ja vanhemmat ihmiset, mutta rastipaikat ovat avoinna vain alakouluikäisille. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa AC Oulun perhelippu hintaan 25 euroa (2 aikuista & max. 4 lasta).

Sunnuntain AC Oulu – JJK on myös Välituntipallo-kampanjan virallinen ottelu, johon pääsee veloituksetta kaikki Oulun alakoulujen 3. luokkalaiset.

– Suomessa eletään poliittisesti kiperiä aikoja. AC Oulu haluaa kantaa vastuunsa yhteiskunnan asioista. Jalkapallo, ja liikunta ylipäätänsä, on yhteinen kieli ja paras tapa voida hyvin ja tehdä yhdessä. Sunnuntaina 27.9. Raatin alueella jalkapallon halutaan yhdistävän kaikki ihmiset kotimaasta, sukupuolesta tai uskonnosta riippumatta, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

Tervetuloa nauttimaan jalkapallon yhdistävästä voimasta!