Uutinen Edustus

AC Oulu ja Jake Dunwoody ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on vuoden seuraoptio.

Jake Dunwoody siirtyy Laivastonsinisiin Seinäjoelta, jossa hän pelasi kaksi edelliskautta. 25-vuotias keskikenttäpelaaja on Manchester Cityn junioreiden kasvatti, joka on aiemmin urallaan pelannut Englannissa myös Stoke Cityssa ja Irlannissa Derry Cityssa. Pohjois-Irlannin juniorimaajoukkueessakin pelannut Dunwoody saapui Suomeen kaudelle 2021 Helsingin IFK:n riveihin, jonka jälkeen tie vei SJK:n riveihin.

Valitsin Oulun, koska se on suurempi kaupunki ja enemmän tekemistä futiksen ulkopuolella. Pidän myös AC Oulun tulevaisuuden suunnitelmista mennä eteenpäin ja tavoitteista parantaa edelliskaudesta. Uudet joukkuekaverit ja valmennus, odotan innoissani päästessäni näkemään suunnitelmat ja ideat tulevalle kaudelle.

Ajatukseni ja odotukset ensi kaudesta on, että tavoittelemme Europaikkaa ja haluamme taistella kaikista pysteistä ensi kaudella.

Henkilökohtaiset tavoitteeni on parantaa edelliskaudesta ja tuoda tehoja joukkueelle niin maaleina kuin syöttöinä. Haluaisin johdattaa joukkueen kolmen parhaan joukkoon ja Eurooppaan, joten tällä tavalla myös parantaa otteita pelaajana ja tulevaisuus näyttää mihin asti se riittää.

Jake Dunwoody

Jake Dunwoody on kovalla työmoraalilla varustettu keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan vahvasti sekä hyökkäys-että puolustussuuntaan. Dunwoody merkautti viime kaudella itselleen viisi maalia Veikkausliigassa ja neljä syöttöä pelaten 25 ottelua. Ura on Suomessa ollut nousujohteinen ja hän on joka kausi ollut edellistä tehokkaampi.

Todella tyytyväinen, että päästiin Jaken kanssa yhteisymmärrykseen AC Ouluun siirtymisestä. Tuo monenlaista osaamista meidän keskikentälle. Ennakoi ja ehtii hyvin irtopalloihin ja voittaa ne isolla prosentilla. Pärjää kaksinkamppailuissa sekä pystyy tuomaan tehoja hyökkäyspäässä ja mikä tärkeintä työmoraali on korkeaa luokkaa. 

Welcome to Oulu, Jake!

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen