Uutinen Edustus

Suomen alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkue kohtaa Raatin stadionilla EM-karsintaottelussa Pohjois-Irlannin tiistaina 10.9. klo 19.00. Tästä infosta löydät tärkeää tietoa onnistuneeseen ottelutapahtumaan.

Ottelun järjestelyistä vastaavat Suomen Palloliitto ja AC Oulu. Järjestävät odottavat otteluun Raatin kapasiteettiin nähden todella suurta yleisömäärää.

Lipunmyynti

Liput otteluun maksavat ennakkoon 10/5€. Ovelle jääneet liput ovat hinnalta 15/7€. Järjestäjät suosittelevat ehdottomasti ennakkolippujen hankkimista osoitteesta: https://www.ticketmaster.fi/event/u21-em-karsintaottelu-suomi-pohjois-irlanti-lippuja/264303

Paikkaliput

Jokainen lippu on paikkamerkitty, myös Raatin aurinkokatsomossa. Suuren yleisömäärän vuoksi, jokaisen täytyy ehdottomasti istua omalla paikalla. Huomaathan, että pääkatsomossa lohko 1 ja osittain lohko 2, ovat K-18 anniskelualuetta.

Sisäänpääsy

Ennakkolipuilla pääkatsomoon sekä kaupungin päädyn, että Tuiran päädyn porteista. Aurinkokatsomoon sisäänpääsy vain kaupungin päädyn portista. Oviliput myynnissä vain kaupungin päädyn porteilla.

Saapuminen Raattiin

Järjestäjät suosittelevat saapumista jalan, pyörällä tai julkisilla. Mikäli tulet omalla autolla, parkkipaikkaa voi joutua etsimää kaupungilta tai Tuirasta. Tule ajoissa – portit avataan klo 18.00!

Myyntipisteet

Raatissa palvelee useita grilli- ja kioskipisteitä sekä aurinkokatsomossa, että pääkatsomossa. Anniskelualue sijaitsee vain pääkatsomossa kaupungin päädyn ylätasanteella sekä katsomolohkoissa 1 ja 2. Maksuvälineenä käteinen, pankkikortti (ei välttämättä kaikilla pisteillä) ja Mobile Pay. Käteinen on varmin tapa asioida! Stadionilla myös fanituotteita.

Media, VIP ja noudettavat liput

Median paikoitusalue sijaitsee Raatin kaupungin päädyn portin vieressä. Pysäköinti vain voimassa olevalla mediakortilla (paikkoja rajoitetusti). Media, VIP-vieraat ja noudettavat liput tulevat sisään uimahallin ala-aulan infopisteen kautta. Veloituksetta lipun saavat infopisteellä vaihdettua Palloliiton Kultakortin, Pro-, A-, tai B-valmentajakortin omistavat henkilöt.

Turvallisuus

Vältä ottamasta turhaa tavara mukaan. Turvallisuusmääräykset voit lukea täältä.