Uutinen Edustus

Lue tämä info huolellisesti läpi alusta loppuun saakka. Nämä järjestelyt ovat voimassa niin kauan, kun tapahtumaan ei saa ottaa yli 500 katsojaa. Ohjeet päivittyvät rajoitusten muuttuessa.

Otteluun kausikortilla

Kaikilla kausikorteilla on otteluun vapaa pääsy. Erillistä irtolippua ei tarvitse hankkia.

Jokainen kausikorttilaisen voi tuen vuoksi hankkia ottelukohtaisen irtolipun täältä. Lippujen hinnat ovat 0-50€, joten voit tukea seuraa haluamallasi summalla. Mikäli ostettu kausikortti ei ole saapunut, ota mukaan tilausvahvistus.

Paikkanumerot eivät ole voimassa – katsojien tulee istua stadionilla riittävän väljästi ja järjestäjän ohjeita noudattaen.

Irtoliput

Irtolippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Irtolippuja ei myydä portilla! Paperiset ja avoimet otteluliput eivät käy rajoitusten aikana. Lippuja voi ostaa täältä.

Irtolipun ostaminen ei vaadi kausikortin omistamista.

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy vain pääkatsomon portista (pl. VIP ja media).

Oheismyynti ja sosiaalitilat

AC Oulu harkitsee myyntipisteiden määrän ja niiden valikoiman tapauskohtaisesti. Myyntipisteillä panostetaan erityisen tarkasti hygieniaan. Seuraa ohjeita. Myös anniskelupisteet ovat avoinna.

WC- ja sosiaalitilat ovat käytössä. AC Oululla on oikeus rajata katsomon osia ja rajoittaa yleisön kulkemista osien välillä. Tämä voi tarkoittaa sitä, että esimerkiksi pääkatsomon ja aurinkokatsomon välillä ei kuljeta kesken ottelun.

Codemate VIP

Tule sisään Raatin uimahallin ala-aulan kautta. Codemate VIP-tila löytyy pääkatsomon Tuiran päädyn ylätasanteelta, joka on terassitila. Sinne pääsee aulasta nousemalla hissillä 5. kerrokseen. Ruoka tarjoillaan asiakkaille henkilökunnan annostelema.

5. kerroksesta löytyvät myös aitio- ja WC-tilat. VIP-vieraita suositellaan pysymään VIP-tilan läheisyydessä koko ottelutapahtuman ajan. Kaikissa tiloissa on anniskeluoikeudet.

Haastatteluissa ja ohjelmanumeroissa noudatetaan voimassa olevia ohjeistuksia. Huomaathan, että niitä ei välttämättä voida järjestää.

Media

Median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon lähettämällä viestiä [email protected]. Rajoitusten ollessa voimassa, paikalle otetaan vain työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat.

Ottelun aikana ei järjestetä lehdistötilaisuutta. Medialla on mahdollisuus haastatella pelaajia ja valmentajia turvallisen etäisyyden päästä tai puhelimitse ottelun jälkeen.

Livestream

Ykkösen ottelut Elisa Viihde Sport-kanavalta.

Muut asiat

  • Älä tule ottelutapahtumaan sairaana
  • Ottelutapahtumaan saavutaan täysin omalla riskillä
  • Riskiryhmäläisiä kehoitetaan välttämään ottelutapahtumia
  • Huolehdi erityisen hyvin hygieniasta
  • Huolehdi turvaväleistä ja anna muille katsojille rauha asioida
  • Vältä käteistä rahaa
  • Rajoitusten ollessa voimassa sisään pääsee ainoastaan irtolipulla ja kausikortilla sekä työvuorossa olevat ihmiset (minkään valtakunnan ilmaiskortit eivät kelpaa)