Uutinen Edustus

AC Oulu ja Ibra Sekajja ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen, joka pitää sisällään myös testijakson.

AC Oulun paitaan saapuva 29-vuotias ugandalainen on Crystal Palacen kasvatti ja hän on pelannut monella eri sarjatasolla Englannissa. Hyökkääjällä on kokemusta myös Skotlannin sarjoista.

Olen innoissani mahdollisuudesta päästä AC Ouluun. Seura vaikuttaa hyvin kunnianhimoiselta ja haluan omalta osaltani olla mukana tavoitteiden saavuttamisessa.

Ibra Sekajja avaa ajatuksiaan siirtymisestään Ouluun.

Ibra Sekajja on päässyt urallaan pelaamaan Skotlannin pääsarjassa ja Englannin sekä Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Ennen Ouluun saapumista Sekajja pelasi Englannin kuudennella korkeimmalla tasolla Dulwich Hamletin paidassa, jossa hän teki kuudessa ottelussa viisi maalia.

Veikkausliiga vaikuttaa olevan erittäin kilpailullinen ja sen näkee myös siitä, että kolme parasta joukkuetta on lähes tasapisteissä ja voivat kaikki voittaa mestaruuden. Oma tavoitteeni on tehdä mahdollisimman paljon maaleja ja näin auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin.

Ibra Sekajja

Parhaalla kaudellaan 2016-2017 hän on tehnyt 12 maalia Dulwich Hamletin paidassa. Hän on päässyt maalien makuun Englannin ja Skotlanin Championship -sarjoissa yhteensä kolmella maalilla.

Ibra Sekajja on pelannut urallaan monilla eri hyökkäyspään pelipaikoilla, mikä on yksi syy, minkä takia haluttiin hänet Ouluun. Ibra on nopea ja yllätyksellinen hyökkäyspään pelaaja, joka hyvässä kunnossa ollessaan voi tuoda lisäarvoa joukkueen pelaamiseen. Tervetuloa Ouluun Ibra!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen