Uutinen Edustus

AC Oulu säilytti kaudella 2012 asemansa Oulun alueen toiseksi suosituimpana urheiluseurana. Yleisön ja seuran taustahenkilöiden lisäksi yhteistyökumppanit ovat se taho, jotka mahdollistavat pelaamisen huipulla. AC Oulun kanssa yhteistyössä toimii lähes sata yritystä – seuraavassa jutussa esittelemme heistä kaksi.

Terveys- ja hyvinvointipalveluja tarjoava Coronaria on AC Oulun pitkäaikainen yhteistyökumppani. Kaudella 2012 yritys toimi AC Oulun superlupaus Matias Ojalan kummiyrityksenä. Lisäksi Coronaria näkyi ja kuului Raatin stadionilla sekä järjesti asiakastapahtuman Ykkösen Juhlaottelussa AC Oulu – FC KooTeePee.

– Ottelutapahtuman ympärille rakennettiin konsernin eri kohderyhmille tarkoitettu asiakastilaisuus, joka osoittautui erittäin menestyksekkääksi. Ennen juhlaottelua viereisellä tekonurmikentällä järjestettiin lasten jalkapallotapahtuma, johon oli kutsuttu Touhula-päiväkotien lapsia. Coronarian ja Touhula-päiväkotien kummipelaaja, Matias Ojala, kävi myös paikalla tervehtimässä päiväkotimme lapsia. Matias kertoi kuulumisiaan ja osallistui tapahtumaan jakamalla nimmareita ja näytti mallia miten pallot laitetaan ylänurkkiin, Ville Selmgren Coronariasta kehuu.

– Otteluisäntänä kutsuimme paikalle myös 30 lääkäriä sekä hammaslääkäriä, joille järjestetyssä tapahtumassa vieraili joukkueiden päävalmentajien lisäksi myös Ojala. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja viihtyisä, Selmgren jatkaa.


AC Oulun Lassi Nurmos vei nimiinsä Veljekset Rönkä Oy:n voimapelaajatittelin. Palkintoa jakamassa Veljekset Rönkä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Rönkä. (Juho Meriläinen)

Lihatalo Veljekset Rönkä Oy on niin ikään AC Oulun monivuotinen kumppani. Kemiläisyritys toimii usean pohjoissuomalaisen seuran matkassa jakamalla otteluissa monelle tutuksi tulleita ”voimapelaajasarviaan”. Kaudella 2012 AC Oulun suurlupaus Lassi Nurmos keräsi 12 sarvea voittaen AC Oulun sisäisessä kilpailussa Jani Kauppilan yhdellä sarvella.

– Meille Pohjois-Suomi on tärkeää aluetta. Panostamme Pohjoisen laadukkaisiin lihatuotteisiin ja kannamme lähiruokasanomaa myös urheilun kautta. AC Oulu panostaa ja luottaa paikallisiin lupauksiin – arvomme kohtaavat siis erittäin hienosti, Veljekset Rönkä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Rönkä kertoo.

AC Oulu kiittää yhteistyökumppaneitaan ja toivottaa tervetulleiksi hyvään seuraan kaikki vanhat ja uudet yhteistyökumppanit!