Uutinen Edustus

AC Oulu ja OPS iskevät yhteen historian ja kauden toisessa Oulun derbyssä keskiviikkoiltana 21. syyskuuta. Jännitteet ja panokset ottelussa ovat valtavat.

Juhannuksen alla, 21. kesäkuuta pelattu ensimmäinen derby ehti vanhentua 63. minuutilleen, kun Mika Nurmela chippasi rangaistusalueen tuntumassa pallon kahden OPS-pelaajan yli ja Joonas Pennanen laukoi komeasti volleysta pallon verkon perukoille. Samalla 3400-päisestä yleisöstä ylivoimaisesti suurin osa repesi riemuun. AC Oulu voitti OPS:n kotiottelun tuolla osumalla 1 – 0.
Videokooste.

Keskiviikkoiltana 21.9. nähdään taistelun toinen osa. Panokset ovat vielä ensimmäistäkin kohtaamista suuremmat, sillä näillä näkymin molemmat joukkueet ovat vielä mukana kamppailemassa Ykkösen voitosta ja noususta Veikkausliigaan. On hyvin mahdollista, että tässä AC Oulun kotiottelussa toisen haaveet kaatuvat. Kentällä nähdään, kumman.

Tule mukaan täyttämään Raatti ja kannustamaan sekä näyttämään väriä tunnustamalla, mikä seura on Oulun ykkönen! 

Lippujen ennakkomyynti on käynnissä nyt – myös suoraan netissä! LIPUNMYYNTI-INFO

Myös AC Oulun kannattajaryhmä Sinitähdet iskee tässä ottelussa kovat piippuun ja aikoo täyttää kannattajakatsomon! LUE LISÄÄ AIHEESTA! 

Ottelussa myös historian ensimmäinen AC Ballroom – KATSO LISÄÄ!

Pohjoissuomalaisen jalkapallokauden ylivoimaisesti kuumin kamppailu
AC Oulu – OPS Raatin stadionilla keskiviikkona 21.9. klo 18.30!

HUOM!
Muistathan myös ennen derbyä AC Oulu – FC Espoo tulevana lauantaina (10.9.) Raatissa klo 15.00.