Uutinen Reservit

AC Oulu ja Hugo Karlsson ovat solmineet kauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Hugo Karlsson saapuu reservijoukkueeseen Vaasan IFK:n riveistä, jossa hänelle kertyi viime kaudella viisi ottelua Kakkosessa. Karlsson pelasi VIFK:n riveissä myös U17-juniorijoukkueessa SM-karsintasarjassa sekä Ykkösessä, joissa syntyi yhteensä kahdeksen maalia.

Tuntuu erittäin hyvältä tulla AC Ouluun, ja minusta tuntuu, että tämä on oikea askel jalkapallourallani. AC Oululla on erinomaiset mahdollisuudet viedä minut seuraavalle tasolle ja kehittyä jalkapalloilijana.

Kauden tavoitteena on pelata mahdollisimman paljon Ykkösessä ja pidemmällä tähtäimellä ottaa paikka Veikkausliigan joukkueesta ja sieltä eteenpäin.

Hugo Karlsson

Keskikentällä viihtyvä Karlsson kuuluu myös talenttiryhmään, joka onkin herättänyt paljon mielenkiintoa ympäri Suomea. Helmikuussa 18 vuotta täyttävästä Hugosta tulee ensimmäinen pelaaja, joka tulee talenttiryhmään Oulun ulkopuolelta.

Erittäin iloinen, että Hugo uskalsi tarttua tilaisuuteen ja lähteä tutusta ympäristöstä tänne Ouluun taistelemaan peliajasta, mikä kertoo varmasti jotain Hugon luonteesta. Toivotaan, että Hugo sopeutuu uusiin kuviohin hyvin ja pystyy keskittymään futisuraansa täysillä, koulun kunnialla hoitamista unohtamatta.

Tervetuloa Ouluun Hugo!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen