Uutinen Edustus

AC Oulun kannattajien järjestämän #Hietsu2015-kampanjan tarkoituksena oli kerätä varoja Janne ”Hietsu” Hietasen jatkosopimukselle. Koko oululaisen jalkapalloperheen voimin toteutettu kampanja on onnistunut, joten Hietanen pukee laivastonsinisen pelipaidan päälleen myös kaudella 2015.

Oulun Työväenpalloilijoiden kasvatti on edustanut AC Oulua urallaan yhteensä 195 virallisessa ottelussa. 36-vuotias keskuspuolustaja on ehtinyt pelata pitkän uransa aikana Suomen kentillä FC Jazzin ja VPS:n väreissä. Ulkomailta kokemusta löytyy Ruotsista, Norjasta, Turkista, Espanjasta, Belgiasta ja Ranskasta. Suomen A-maajoukkuetta Hietanen on edustanut 16 ottelun verran.

Hyvin peliä avaava ja lukeva toppari on erittäin otettu kannattajien järjestämästä kampanjasta.

– Suuri kiitos kaikille, jotka lähtivät mukaan tähän juttuun – on etuoikeutettua olla osa näin hienoa jalkapalloyhteisöä. Kampanja on siis onnistunut ja me pääsimme seuran kanssa sopimukseen. Vielä ainakin vuosi pelataan ja katsotaan miten vanhus pysyy nuorempien perässä. Minun, joukkueen ja koko seuran tavoite on juhlia kauden päätteeksi nousua Veikkausliigaan – meillä on siihen erittäin hyvät mahdollisuudet, mutta ilman kovaa työtä se ei tule, Hietanen kommentoi.

AC Oulun seura- ja valmennusjohto odottaa Hietaselta johtajuutta kentällä ja sen ulkopuolella.

– Hietsu pelasi viime kesänä nousujohteisesti upean kauden. Hänen vahvuutensa ovat pelinavaaminen, pääpeli kentän molemmissa päissä sekä erittäin vahva pelinlukutaito. Nyt kun saimme sopimuksen aikaiseksi, tulemme etsimään hänen rinnalleen pelaajan, jonka vahvuudet tukevat toppariparin yhteenpelaamista, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

– Haluan vielä seuran puolesta esittää kiitokset meidän upeille kannattajille. Kampanjaan on lähtenyt mukaan tosi paljon laivastonsinisellä sydämellä kulkevia ihmisiä – ilman teidän tukeanne Hietsu ei pelaisi meillä ensi kaudella. Kuten Rauno totesi, tulemme etsimään Hietsun rinnalle pelaajan, jonka vahvuudet ovat ennen kaikkea puolustuspelaamisessa. Joukkue rakentuu hyvää vauhtia, budjetissa ja aikataulussa, AC Oulun manageri Timo Kalermo päättää.

Hietasen sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa 16 pelaajasopimusta kaudelle 2015. Ensi viikon aikana AC Oulu tulee julkaisemaan kaksi pelaajasopimusta.

#Hietsu2015-kampanja on käynnissä 31.1.2015 saakka. Voit osoittaa tukesi täällä>>

ACOTV

Yhteistyössä