Uutinen Edustus

AC Oulun kannattajien aloittaman ja ylläpitämän Hietsu2015-kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja ja mahdollistaa Janne ”Hietsu” Hietasen jatkosopimus kaudelle 2015. Joulukuun puolivälissä alkanut kampanja on lähtenyt hyvin liikkeelle, mutta kannattajat toivovat luonnollisesti lisää osallistujia.

Kuukauden voimassa ollut kampanja on otettu hyvin vastaan ja osallistujia on tähän mennessä kirjattu noin 40 kappaletta. Summat osallistumiseen alkavat 20 eurosta ja päättyvät 500 euroon. Oman suorituksensa voi maksaa kätevästi myös erissä.

AC Oulun kannattajien keskuudessa ollaan tähän mennessä varsin tyytyväisiä ja luotto loppukiriin on kova.

– Tämä on konkreettinen tapa auttaa seuraa hankkimaan yksi sarjan parhaista toppareista sekä kannattajien suosikkipelaaja. Hietsu on pelannut upean uran paitsi laivastonsinisissä, myös ympäri Eurooppaa. Summaa emme tässä vaiheessa paljasta, mutta hyvässä vauhdissa ollaan menty. Nyt on aika aloittaa loppukiri, jotta Hietsu voidaan nähdä jo kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa tammikuun viimeinen päivä, AC Oulun kannattajien puheenjohtaja Jaakko Alavuotunki kertoo.

Kampanja-sivuille pääsee tästä linkistä>>