Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Hautala ja Seikkala jatkosopimuksiin

18.1.2018 08:43 Uutinen

 

AC Oulu on solminut jatkosopimuksen Niilo Hautalan ja Hannes Seikkalan kanssa. Hautalan sopimus on yksivuotinen - Seikkalan sopimuksesta löytyy myös optio kaudesta 2019.Hautala ja Seikkala jatkavat laivastonsinisissä

 

Seura on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 21-vuotiaan Niilo "Nipa" Hautalan kanssa. Raumalaislähtöinen Hautala aloittaa jo kolmannen kautensa AC Oulussa. Laitapakin tontilla viihtyvä nuorimies siirtyi AC Ouluun keväällä 2016 ja on kerännyt vastuuta tasaisen kasvavasti.

Hannes "Hana" Seikkalan 18, sopimus on muotoa 1+1. FC Raahen, Tervareiden ja OLS:n kautta AC Ouluun päätynyt laitahyökkääjä pääsi viime kauden viimeisessä vieraspelissä jo maalin makuun. FF Jaroa vastaan syntynyt osuma oli hänen ensimmäinen laivastonsinisissä. Nuori hyökkääjä pyrkii varmasti tulevalla kaudella jatkamaan siitä mihin edellisellä jäi.

 

- Nipa ja Hana ovat tärkeitä palasia joukkueessa. Molemmilla on edelleen vara kehittyä paljon ja ottaa oma paikkansa joukkueessa - se vaatii sitoutumista ja kovaa työtä, aivan kuten kaikkien kohdalla, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

 

Pelaajien otteita pääsee seuraamaan jo tämän viikon sunnuntaina, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu OLS. Ottelu pelataan Arina Areenalla Heinäpäässä klo 14.15 alkaen.


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen