Uutinen Edustus

AC Oulun toimitusjohtajan tehtäviä syksystä asti hoitanut Hanna Väänänen on nimitetty pestiin virallisesti. Väänäsestä tulee samalla ensimmäinen nainen Veikkausliigajoukkueen toimitusjohtajana.

Hanna Väänänen tuli Laivastonsinisten organisaatioon reilu vuosi sitten myyntipäälliköksi. Viime syksynä pitkäaikaisen toimitusjohtajan Juho Meriläisen jättäessä pestinsä siirtyi Väänänen toimittamaan vapautunutta tehtävää.

Olen tykännyt olla tässä tehtävässä ja olen hyvin innostunut ja kiitollinen, että saan siinä myös jatkaa. Tavoitteet ovat korkealla ja uskon vahvasti seuran potentiaaliin olla lähitulevaisuudessa entistä isompi ja vahvempi. Parasta hommassa on luoda kokoajan isompaa yhteisöä ja panostaa aiempaa enemmän myös junioripuoleen, jossa tulevaisuus vahvasti on. Meillä on hieno tiimi rakentamassa tätä kaikkea ja haluamme olla koko Oulun ja Pohjois-Suomen yhteinen juttu kaikella sillä mitä teemme.

AC Oulun toimitusjohtaja Hanna Väänänen

AC Oulu ei käynnistänyt missään vaiheessa julkista hakua toimitusjohtajaksi ja tehtävään sopiva löytyi läheltä omasta seurasta. Hanna on erittäin pidetty henkilö Laivastonsinisten yhteisössä ja on osoittanut omalla työllään olevansa kykenevä hoitamaan toimitusjohtajan pestiä.

Hanna on osoittanut viimeisien kuukausien aikana toiminnallaan sen, että meidän ei ole mitään syytä lähteä etsimään uutta toimitusjohtajaa talon ulkopuolelta. Olemme erittäin tyytyväisiä Hannan työhön ja hänen nimittäminen seuran vt. toimitusjohtajasta toimitusjohtajaksi on ainoa oikea ratkaisu.

AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo

Veikkausliigassa on aiemmin ollut naisia joukkueiden toiminnanjohtajina, mutta ei toimistusjohtaja nimikkeellä. Viime vuonna VPS:n toiminnanjohtajana toimi Satu Nieminen. Sitä ennen FC Interissä toimi Johanna Leppänen ja Jarossa Sonja Westerlund

Alla kuva median käyttöön.