Uutinen Seura

AC Oulu saa toimiston puolelle lisää osaamista, kun Hanna Väänänen aloittaa seuran myyntipäällikkönä.

AC Oulun rivit vahvistuvat, mutta tällä kertaa toimiston puolella, kun Hanna Väänänen aloittaa maaliskuun alusta myyntipäällikkönä. Väänänen tulee vahvistamaan erityisesti myyntiä, jälkimarkkinointia ja tapahtumatuotantoa.

“Olen ollut erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntihommissa koko ikäni, viimeisimpänä toimin myyjänä Liikuntakeskus Hukassa. Futis on kulkenu mukana koko elämän, futiskulttuuri yleisesti on aivan parasta ja ihana päästä työskentelemään lajin pariin!”, kommentoi Väänänen Laivastonsinisiin astumista.

34-vuotias myynninammattilainen on viimeiset seitsemän vuotta tehnyt myyntitöitä yksityisille ja yrityksille sekä solminut erilaisia yhteistyökumppanuuksia kuntoilualalla. Yo-merkonomi on itse pelannut juniorivuosina jalkapalloa ja nykyisin laji on elämässä omien lasten kautta sekä AC Oulun fanina. 

“Seura on ottanut viime vuosien aikana isoja askeleita eteenpäin. Kasvu ei ole mahdollista ilman henkilöresursseja ja onneksi olemme löytäneet joukkoomme jälleen yhden uuden innokkaan huippuosaajan. Hanna on kokenut liikunta-alan tekijä ja erittäin valloittava persoona — olemme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä rekryyn.”, kommentoi toimitusjohtaja Juho Meriläinen.