Uutinen Edustus

Kesän pelaajasiirrot käyvät kuumana. Siirtoikkuna on enää hieman raollaan ja sulkeutuu kokonaan lauantaina 12.8. Vaikka toimisto levähteli viime viikon on urheilutoimenjohtaja painanut töitä niska hiessä, päivien ja öiden sekoittuessa keskenään.

Tällä kertaa AC Oulun takalinjoja vahvistamaan saapuu 22-vuotias Hamed Dramé, jonka kanssa AC Oulu on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on optio ensi kaudesta.

Kaksi edellistä kautta Hamed on pelannut Kyproksen pääsarjassa Akritas Chlorakasin joukkueessa, josta tie käy nyt pohjoiseen. Nuori ranskalainen on tyytyväinen sopimukseen Laivastonsinisten kanssa sekä hyvillään seuran osoittamasta luottamuksesta.

Toivottavasti voin auttaa joukkuetta saavuttamaan mahdollisimman hyvän sijoituksen ja lopulta myös paikan Eurokentille. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä eteenpäin joka päivä ja nähdä kuinka pitkälle on mahdollista päästä.

Hamed Dramé asettelee omia tavoitteitaan

Hamed on ulottuva ja hyvin liikkuva toppari, joka on myös sinut pallon kanssa eli pystyy auttamaan joukkuetta myös pallollisessa vaiheessa. Olen todella tyytyväinen, että saatiin Hamedin tasoinen vahvistus tuomaan lisää vaihtoehtoja joukkueen alakertaan.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen iloitsee