Uutinen Edustus

Vaikka sarjataulukkokin tuo otteluun oman merkityksensä, pelataan tänään ennen kaikkea Oulun herruudesta.

– Viimeksi pelasimme kesäkuussa OPS:aa vastaan huonon ottelun. Vaikka voitimmekin sen ottelun, ei se ollut pelillisesti sellainen, mitä olisimme toivoneet. Nyt on lähdettävä parantamaan siitä. Haluamme esittää parasta osaamistamme ja haluamme näyttää olevamme Oulun ykkösseura, AC Oulun oululaistoppari Janne Hietanen painottaa.

AC Oulun leirissä sunnuntain vierastappio Viikingeille oli harvinaisen katkera pala purtavaksi, mutta viimeistään tiistain harjoituksissa menneet oli unohdettu ja kaikki tarmo on nyt suunnattu OPS:n kaatoon.

– Onhan tässä ylimääräistä maustetta ja iltaa odottaa innolla, kun kyseessä on paikallispeli. Jo kesäkuussa oli hyvä tapahtuma ja nyt odotetaan vielä enemmän, koska kyseessä on meidän kotipeli. Se sytyttää pelaajiakin antamaan kentällä enemmän ja enemmän, kun on paljon yleisöä katsomossa.

– Kaiken kaikkiaan on mukavaa, että on tällainen mahdollisuus. Paikallispeli antaa lisälatinkia varmasti jokaiselle. Kaiken lisäksi molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin ja keikkuvat kärkipaikoilla, joten hienoa päästä tällaiseen otteluun, innostuu Hietanen.

Katso myös Juha Malisen videohaastattelu Kalevan sivuilta!

HUOM!
Pääkatsomon ennakkolipunmyynti päättyy klo 14.00. Loput liput myydään ovelta!

AC Oulu – OPS Raatin stadionilla tänään klo 18.30 – tervetuloa tunnustamaan laivastonsinistä väriä syksyiseen jalkapallohuumaan!

(Toimitus)