Uutinen Edustus

AC Oulu ja oululainen Lastu ovat solmineet yhteistyösopimuksen. AC Oulun fanituotevalikoima laajenee Lastun valmistamiin kännykän suojakuoriin. Upeita, aidosta puusta valmistettavia suojakuoria voi tilata nyt AC Oulun fanikaupasta.

Lastu on oululainen yritys, joka valmistaa erilaisia suojatuotteita elektronisiin välineisiin. Tunnetuimmat tuotteet ovat laitevalmistaja Applen puhelimiin, tietokoneisiin ja tablettikoneisiin valmistettavat näyttävät suojakuoret. Materiaaleina on käytetty mm. aitoa puuta, nahkaa ja muovia. AC Oulun avaustuote on Lastucover, jota saa kustomoituna AC Oulun aiemmista fanituotteista tutulla Äffä-designilla.

AC Oulu on alkavaan yhteistyöhön erittäin tyytyväinen.

– Lastun tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja näyttäviä. Materiaalit ovat huippuhienoja ja laadukkaita. Älypuhelinmarkkinoiden räjähdyttyä on näitä suojakuoria syntynyt kuin sieniä sateella, mutta Lastun tuotteet ovat omassa kastissaan näyttävyyden ja tunnelman kannalta – oma kustomointi vain lisää tunnetta, AC Oulun fanituotteista vastaava Juho ”Äffä” Meriläinen kertoo.

– Jatkossa voimme tuoda markkinoille myös muita tuotteita AC Oulun väreissä ja logoissa, Meriläinen jatkaa.

AC Oulun fanikauppaan pääset tästä linkistä>>

Lastun tuotteita omalla kustomoinnilla osana varainhankintaa?
Ota yhteyttä; Juho Meriläinen
0505011030
[email protected]