Uutinen Edustus

AC Oulu ja Elias Collin ovat solmineet pelaajasopimuksen kaudesta 2023, jossa on optio sesongista 2024.

Ouluun saapuva Elias Collin pelasi viime kaudella FC Hakan riveissä Valkeakoskella, jonne hän päätyi NJS:sta Käpylän Pallon kautta. Vasemman laidan pakki pelasi menneellä kaudella Veikkausliigaa 13 ottelua ja Cupien otteluita kertyi kuusi.

Fiilikset sopimuksesta ovat loistavat! AC Oulun kiinnostuksesta kuultuani olin heti innoissani, sillä Oulu on nopeasti kehittyvä seura ja liityn miellelläni laivastonsinisiin.

Elias Collin tunnelmoi sopimusta AC Oulun kanssa.

19-vuotias Collin kertoo tavoitteekseensa tehdä pitkän uran ammattilaisjalkapalloilijana mahdollisimman kovalla tasolla. Hänellä on myös tiedossa omat kehityskohteet tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Seuraavat stepit tavoitteiden saavuttamisessa ovat keskittyä jokapäiväiseen kehittymiseen ja vakiinnuttaa pelipaikka Veikkausliigassa.

Veikkausliigakausi 2023 herättää itsessä näytönhalua. Odotan innolla kauden alkua!

Collin kertoo omista tavoitteista.

Elias on vasenjalkainen laitapuolustaja, jolla on hyvä asenne sekä kova halu kehittää itseään ja päästä eteenpäin. Terveenä pysyessään on ensi kaudella pykälää kahta kypsempi pelaamaan Veikkausliigaa ja taistelemaan peliajasta ihan kunnolla. Olen todella tyytyväinen, että saadaan Elias Ouluun!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen