Uutinen Edustus

AC Oulu ja Eetu Saarela ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Eetu ”Epe” Saarela oli viime kaudella AC Oulu / OLS U17-joukkueen tukipilareita. Hän oli myös ratkaisevassa asemassa hopeamitalin saavuttamisessa, kun hänen päästään lähti ottelun tasoitusmaalin pusku, joka varmisti mitalit kaulaan. Vuonna 2006 syntynyt raamikas toppari tuli jo aiemmin valituksi talenttiryhmään.

Tosi hyvät mietteet sopimuksesta AC Oulun kanssa ja odotan innolla tulevaa kautta. Omalta osalta, kuten myös joukkueen osalta, hyvin menneen kauden jälkeen on hyvä jatkaa kohti tulevaa kautta. AC Oululla on hyvä organisaatio, jossa pääsee kehittymään ja testaamaan omia rajoja jalkapalloilijana.

Eetu Saarela
Meneekö sisään? Hopeapuskun jännitys. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tulevalle kaudelle tavoitteena kehittää itseään mahdollisimman paljon pelaajana ja vakiinnuttaa itselleen paikka reservin kokoonpanoon ykkösessä ja sitä kautta saada ykkösessä paljon peliminuutteja. Tavoitteena myös murtautua edustusjoukkueeseen mahdollisimman pian ja tehdä Veikkausliigadebyytti.

Eetu Saarela

Epe on kehittynyt tasaisen varmasti viime vuosien aikana. Hän on hyvä puolustamaan ja vahva erikoistilanteissa. Lisäksi luonne on sellainen ettei hän ihan vähästä hetkahda. Talentti-ryhmässä ja reservijoukkueessa Epellä on hyvä ympäristö jatkaa kehittymistään sekä ottaa seuraava steppi urallaan eli pelata ja pärjätä miesten sarjoissa. Tosi tyytyväinen Eetun sopimuksesta meidän kanssa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen