Uutinen Edustus

Eemeli Raittinen ja AC Oulu ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka kattaa kauden 2023.

Eemeli Raittisen pääjoukkue ensi kaudella on reservijoukkue, mutta hän harjoittelee ja tarvittaessa pelaa edustusjoukkueen mukana. Rattisella on kokemusta Veikkausliigasta 15 ottelun verran Ilveksen organisaatiosta kausilla 2019 ja 2020. Hänellä on myös kokemusta Euro-peleistä Ilveksen paidassa Eurooppa-liigan karsinnoista yhden matsin verran.

Päädyin siis Ouluun jo loppukesästä opintojen alkaessa. Treenailin siinä sitten reservijoukkueen mukana syksyllä pelien ollessa vielä etelässä. Näin ollen otin jo AC Oulun organisaation tuntumaa ja siten oli helppo päätös, että haluaisin jatkaa AC Oulussa, koska onhan se tämän alueen paras seura. 

Eemeli Raittinen

22-vuotias lääketieteen opiskelija on viettänyt kaksi edellistä kautta Hämeenlinnassa Kakkosessa pelaavan HJS:n paidassa. Viime kaudella hän viimeisteli 24 ottelussa 13 maalia ja aiemmalla kaudella 22 ottelussa 9 maalia.

Jalkapalloilijana tavoitteena on tavoittaa oma paras potentiaali ja saavuttaa mahdollisimman korkea taso. Tavoite on, että kun joskus ripustaa nappikset naulaan, voi olla tyytyväinen siihen, mitä saavutti ja siihen millaiseksi pelaajaksi kehittyi. Toinen iso tavoite on se, että pystyn nauttimaan pelaamisesta jokaisessa treenissä ja pelissä.

Kovan työnteon kautta lähdetään tavoittelemaan peliaikaa ykkösjoukkueessa. Olisihan se myös kiva saada se ensimmäinen Veikkausliigamaali aikaan, joten se on sellainen hyvä sivutavoite ensikaudelle.

Eemeli Raittinen

Hyökkääjä on päässyt myös maistamaan kannun nostamista urallaan, kun hänen nimensä on painettu 2019 Suomen Cupin ja 2020 U19 Suomen mestaruuden voittajien joukkoon.

Isokokokoiseksi pelaajaksi Raittinen liikkuu hyvin ja hän tulee tekemään paljon tehoja kunnossa ollessaan. Eemeli harjoittelee myös meidän ykkösjoukkueen mukana sekä tarvittaessa pelaa ykkösjoukkueessa, kuten viime lauantaina KuPSia vastaan. Mahtava homma saada Eemeli meidän organisaatioon!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen