Uutinen Edustus

AC Oulu ja Eelis Taskila ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on optio yhdestä kaudesta.

Eelis Taskila on pelannut kaksi edellistä kautta Rovaniemen Palloseurassa. Kuluneen sesongin toppari pelasi Kakkosessa pelanneessa edustusjoukkueessa ja sitä ennen U17-joukkueessa.

Iloinen ja odottavainen fiilis. Mukava päästä aloittamaan arki AC Oulussa ja muutenkin Oulussa. Valitsin AC Oulun, koska oon kuullut pelkkää hyvää seurasta ja seuran kanssa keskustelut vakuuttivat ensiksi agenttini ja sen jälkeen minut.

Eelis Taskila

18-vuotiaan puolustajan tavoitteet jalkapalloilijana on päästä pelaamaan tulevaisuudessa TOP5-sarjoihin. A-maajoukkueessa pelaajana hymnin kuuleminen on ollut pienestä pitäen Taskilan unelma ja myös edelleen tavoitteena.

Seuraavat stepit minulla on Suomen pääsarjassa ”läpi-lyöminen” eli Veikkausliigassa hyvät otteet. Stepit ovat mahdollisia kovalla työllä arjessa ja AC Oulun ammattimainen toiminta auttaa minua tässä. Haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana.

Liigakausi 2023 herättää minussa odottavia ajatuksia. Odotan innolla pelien alkamista. Viime kausi AC Oululla meni hienosti ja varmasti pyrimme parantamaan entisestään. Yhden pelin ehdin käydä Raatissa katsomassa ja kannattajat kyllä pitivät kovasti ääntä. Ääntä pitävät kannattajat saavat odotuksen ensikautta kohden kasvamaan entisestään.

Taskila kertoo omista tavoitteista ja odotuksista tuleville kausille.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kuvailee Taskilaa kookkaaksi ja ulottuvaksi toppariksi sekä hän on vahva pelaaja ilmassa ja osaa lisäksi avata peliä monipuolisesti.

Eeliksestä jäi keskustelujen perusteella fiksu ja ikäisekseen kypsä vaikutelma. On valmis satsaamaan kaikkensa jalkapalloon. Koska paloa löytyy, niin Eeliksellä on terveenä pysyessään edellytykset ottaa meidän ympäristössä isoja kehitysloikkia niin kuin ollaan nähty esimerkiksi viimeisen parin kauden aikana monen meidän nuoren pelaajan kohdalla.

Markus Heikkinen

ACOTV

Yhteistyössä